![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA iskorišten klon HD 3,5 do klon moj stari 80Gig Hardrive na novu 250GIG jednog sata i sada je jedan 250GIG pojavi kao 80GIGS kao prethodnog želim format to kompletan ja pokušao ali Internet pa ipak pokazuje se kao jedan od 80 GB. Da li postoji program mogu koristiti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morate se ponovno particionirati disk kao 250GB, onda format je.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako i dalje želite zadržati cloned 80gb particiju, trebate biti u mogućnosti koristiti treće osobe particioniranje programa, pristupa i particiju na nedodijeljeni prostor na novi pogon.
Ovisno o vama OS ..... Partition Magic (XP) ili Acronis Disk Director (Vista). On svibanj biti moguće učiniti iznutra "Disk Mangement" ako koristite Vidik, ali nekako, ne bih ga sebi vjerovati. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| thak vas sve, želim započeti novu svježu kopiju xp: D opet tima |
|
| |||
| |||
| Tada se jednostavno u XP boot CD-a, onda kada su pitali gdje želite obrisati sve u štala format particije i svježe. Backup prvi ako trebate, svi podaci će biti izbrisala. |
|
| |||
| |||
| Što je rekao i provjerite imate li vaš hard disk kontroler drivere ako trebate ih XP je poprilično gd s njima ovih dana, ali samo u slučaju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Format HDD napraviti format (HTF ili sl.) | MJM | Općenito Software Chat | 5 | 7. listopad 2008 10:43 |
| Moj prvi Build je završen! | jas98235 | General Hardware Chat | 14 | 26. ožujak 2008 12:06 |
| Trebam li hardrive format i ponovo instalirati sustav Windows? | nick1346 | Windows Operating Systems | 7 | 15. studeni 2007 05:59 |
| Vodič je potrebno za potpuni format i ponovo instalirali pleease! | shroomo | Općenito Software Chat | 3 | 6. svibanj 2007 16:30 |
| Potpuni početnik ...... | Lisaismad | Uvesti Yourself Ovdje | 2 | 2. veljača 2007 06:53 |
| Thread Tools | |
| |