![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Régebben HD Clone 3,5 a klón régi 80Gig Hardrive egy új SATA 250GIG egy és most az egyik 250GIG felbukkan a 80GIGS mint az előző akarok formázható teljes próbáltam, de még mindig felbukkan, mint egy 80 GB-egy. Van egy program tudom használni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt, hogy újra kell partíció a meghajtó a 250GB, majd formázza meg.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha továbbra is szeretné megőrizni a klónozott 80GB partíciót, akkor lehetővé kell tenni, hogy egy harmadik fél particionáláskor, a hozzáférés és a partíció felosztatlan helyet az új meghajtót.
Attól függően, hogy Önnek OS ..... Partition Magic (XP) vagy az Acronis Disk Director (Vista). Meg lehet csinálni ezt a "Disk Mangement" Ha Vista, de valahogy én nem bízom magam. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| thak Ön is akarok kezdeni egy új, friss példányát xp: D Ismét TY |
|
| |||
| |||
| Akkor egyszerűen a boot XP CD-t, akkor arra a kérdésre is, ha azt akarjuk, hogy az istálló törölje az összes partíciót és formában friss. Backup első ha szükséges, minden adat lesz törölgette. |
|
| |||
| |||
| Mit mondott, és győződjön meg arról, hogy a merevlemezt vezérlő illesztőprogramokat, ha szüksége van rájuk XP pretty gd velük ezekben a napokban, de csak abban az esetben. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Formátum HDD a formátumot (HTF vagy ilyen) | MJM | General Chat szoftver | 5 | 7. október 2008 10:43 |
| Saját először befejeződött! | jas98235 | Általános fémáru Chat | 14 | 26. március 2008 12:06 |
| Kell hardrive formátumban, és újra telepíteni a Windows? | nick1346 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 15. november 2007 05:59 |
| Guide szükséges teljes formátum és visszahelyez pleease! | shroomo | General Chat szoftver | 3 | 6. május 2007 16:30 |
| A teljes kezdő ...... | Lisaismad | Itt mutasd meg magadat | 2 | 2. február 2007 06:53 |
| Téma eszközök | |
| |