![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי HD CLONE 3.5 ל clone הישן שלי 80Gig Hardrive חדשה SATA 250GIG אחד ועכשיו את 250GIG אחד מופיע בתור 80GIGS כמו הקודם, אני רוצה לאתחל אותו ניסיתי להשלים אבל זה עדיין מופיע בתור אחד של 80 GB. האם יש תוכנית אני יכול להשתמש? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך מחיצה מחדש את הכונן כ 250GB, ולאחר מכן לאתחל אותו.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה עדיין רוצה לשמור את cloned 80gb המחיצה, אתה אמור להיות מסוגל להשתמש צד שלישי מחיצות התוכנית, כדי לגשת למסמך את המחיצה unallocated שטח על הכונן החדש.
בהתאם את מערכת ההפעלה ..... Partition Magic (XP) או Acronis דיסק מנהל (Vista). זה אולי יהיה אפשר לעשות את זה מתוך "דיסק Mangement" אם אתה משתמש ב-Vista, אבל איכשהו, אני לא סומך את זה בעצמי. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| thak לך כל, אני רוצה להתחיל עותק חדש של XP חדשה: D שוב TY |
|
| |||
| |||
| לאחר מכן פשוט אתחול של XP לכונן, לאחר מכן, כאשר הם שאלו איפה אתה רוצה למחוק את כל ב אורוה המחיצות ופורמט טרי. גיבוי הראשון אם צריך, כל הנתונים יהיו מנוגב. |
|
| |||
| |||
| מה הוא אמר, וגם לוודא שיש לך את מנהלי ההתקן של בקר הדיסק הקשיח אם אתה צריך אותם XP הוא די אלוהים איתם בימים אלו, אך רק במקרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פורמט HDD לבצע פורמט (HTF או כאלה) | MJM | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 7 אוקטובר 2008 10:43 |
| הראשונה שלי הושלמה בניית! | jas98235 | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 26 מרץ 2008 12:06 |
| אני צריך לעצב מחדש hardrive להתקין את Windows? | nick1346 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 05:59 |
| מדריך צורך להשלים פורמט ולהתקין מחדש pleease!! | shroomo | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 6 מאי 2007 16:30 |
| מלאה מתחיל ...... | Lisaismad | ואציג את עצמך כאן | 2 | 2nd פברואר 2007 06:53 |
| שרשרת כלים | |
| |