![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I used HD clone 3,5 klonuoti mano senas 80Gig Hardrive į naują sata 250GIG vieną, o dabar 250GIG vienas pasirodo kaip 80GIGS kaip praėjusiais Noriu formatuoti pilnas Aš bandžiau, bet ji vis dar pasirodo kaip viena 80 GB. Ar yra programa galiu naudoti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia naujo disko į diską su 250GB, tada formatuoti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei vis dar norite palikti klonuoti 80GB disko, jums turėtų būti suteikta galimybė naudoti trečiosios šalies padalijimo programą, siekiant gauti ir pertvarų vietos nepaskirtos naują diską.
Priklausomai nuo jūsų OS ..... Partition Magic (XP) arba Acronis Disk Director (Vista). Gali būti įmanoma tai padaryti iš per "Disk Management", jei jūs naudojate Vista, bet kažkaip, man jis nepasitiki savimi. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| thak jums visiems, aš noriu pradėti naują šviežią kopiją XP: D Vėl TU |
|
| |||
| |||
| Tada tiesiog paleisti į XP CD, tada, kai yra prašoma, jei norite i ¹ trinti visus iš gardo pertvaros ir formos švieži. Atsarginė pirmą, jeigu reikia, visi duomenys bus sunaikinti. |
|
| |||
| |||
| Ką jis pasakė, taip pat įsitikinkite, kad turite jūsų kietojo disko valdiklio tvarkykles, jei jums jų reikia XP gana gd su jų šių dienų, tačiau tik atveju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Formatas HDD padaryti formatu (HTF ar toks) | MJM | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 7 spalis 2008 10:43 |
| Mano pirmasis Modifikacija baigta! | jas98235 | General Hardware Chat | 14 | Kovas 26, 2008 12:06 |
| Turėčiau formatas hardrive ir iš naujo įdiegti Windows? | nick1346 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Lapkritis 15, 2007 05:59 |
| Vadovas reikia užpildyti formą ir įdiegti pleease! | shroomo | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 6 gegužė 2007 16:30 |
| Pilnas pradedantysis ...... | Lisaismad | Introduce yourself here | 2 | 2 vasaris 2007 06:53 |
| Temos įrankiai | |
| |