![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Użyłem HD CLONE 3,5 do klon moje stare 80Gig Hardrive do nowego 250GIG SATA, a obecnie jeden 250GIG pojawia się jako 80GIGS jak poprzedni i chcesz sformatować go ukończyć Próbowałem ale nadal
pojawia się jako jeden z 80 GB. istnieje program mogę użyć? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Musisz ponownie partycję jako dysk 250 GB, a następnie sformatuj go.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli wciąż chcesz zachować sklonowanej 80gb partycję, powinieneś być w stanie użyć trzeciej partycjonowania programu, aby uzyskać dostęp do partycji i nieprzydzielonego miejsca na nowy dysk.
W zależności od was OS ..... Partition Magic (XP) lub Acronis Disk Director (Vista). Być może to zrobić z "Disk Mangement" jeśli używasz Vista, ale w jakiś sposób, nie będę go sobie zaufanie. My System: Start Build
|
|
|
|||
|
|||
|
thak was wszystkich, chcę rozpocząć nową świeżą kopię XP: D Jeszcze raz TY
|
|
|
|||
|
|||
|
Następnie wystarczy uruchomić z CD XP, a następnie, gdy zwróciła się do której chcesz w stall usunąć wszystkie partycje i format świeżego.
Backup pierwsze, jeśli trzeba, wszystkie dane zostaną wymazane. |
|
|
|||
|
|||
|
Co powiedział, a także upewnij się, że masz dysk twardy sterowniki kontrolera jeśli trzeba je XP jest dość gd z nimi tych dni, ale tylko w przypadku.
|