![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використав HD CLONE 3,5 клонувати мій старий 80Gig Hardrive на новий SATA 250GIG один і зараз 250GIG одна виявляється як 80GIGS як і попередня, я хочу відформатувати його повне Я намагався, але все ще проявляється як 80 Гб один. Є програма, яку я можу використовувати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно повторно розділів диску як 250GB, а потім відформатувати його.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви все ж таки хочете зберегти клонованих 80gb розділу, ви зможете використовувати програму перегородки третя сторона, для доступу до розділів і незайняте місце на новому диску.
В залежності від ОС ви ..... Partition Magic (XP) або Acronis Disk Director (Vista). Це можна буде зробити це в рамках "Диск Mangement" Якщо ви використовуєте Vista, але чомусь, я не довіряю собі. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Thak всіх вас, я хочу почати нову свіжу копію XP: D знову TY |
|
| |||
| |||
| Потім просто завантаженні XP, потім, коли запитали місці, де ви хочете, щоб у кабіні видалити всі розділи і свіжий формат. Резервне копіювання перше, якщо вам потрібно, всі дані будуть стерті. |
|
| |||
| |||
| Те, що він сказав, а також переконайтеся, що ваші драйвери контролера жорсткого диска, якщо ви їх потребує XP досить GD з ними в ці дні, але про всяк випадок. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Формат жорсткого диска, щоб формат (HTF або такі) | MJM | General Software чат | 5 | 7 жовтня 2008 10:43 |
| Моя перша збірка завершено! | jas98235 | Генеральний обладнання чат | 14 | 26 березня 2008 12:06 |
| Чи повинен я Hardrive форматі і перевстановити Windows? | nick1346 | Операційні системи Windows | 7 | 15 листопада 2007 05:59 |
| Керівництво, необхідне для повного формату і переустановки Pleease! | shroomo | General Software чат | 3 | 6 травня 2007 16:30 |
| Повний починаючим ...... | Lisaismad | Тут Introduce Yourself | 2 | 2 лютого 2007 06:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |