![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| им покушава премештање лозинка од ХДД тако да ја могу да приступи датотекама унутар њега. било који идеја како то учинити? својим 400гб Хитацхи САТА. Хвала |
|
| |||
| |||
| Бок Она може увелико разликовати зависно о сетуп. Можда бисте могли да нам дају неке додатне информације о оригиналном стању, а ми мај моћи да помогну више. Исто тако нудимо услугу података који би могли да учини за вас, контактирајте ме, ако би то било било помоћи. Много Хвала Лео |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Довољно је благи подсетник да не можете користити овај форум за понудити своје производе или услуге. Хвала. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Бок Нажалост, нема проблема не може да учини то поново. Био само покушава помоћи. Много Хвала Лео |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Помоћ са Окретање Славе на главни Хард Дриве Хард Дриве | Цогглесз | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 30 март 2009 09:28 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Лаптоп БИОС-а Лозинка врстог диска | коглаа | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 27 аугуст 2008 23:44 |
| Хард диск проблем лозинку Можете ли ово решити пуззле? | паулрилеы1 | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 17. јула 2007 08:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |