мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Како тврди диск лозинка

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Нов 2007, 11:30
Нови члан групе

Default Како тврди диск лозинка

им покушава премештање лозинка од ХДД тако да ја могу да приступи датотекама унутар њега. било који идеја како то учинити? својим 400гб Хитацхи САТА. Хвала
Old 29 про 2007, 18:58
Донаторска Група

Бок

Она може увелико разликовати зависно о сетуп.

Можда бисте могли да нам дају неке додатне информације о оригиналном стању, а ми мај моћи да помогну више.

Исто тако нудимо услугу података који би могли да учини за вас, контактирајте ме, ако би то било било помоћи.

Много Хвала

Лео
Old 29. Нов 2007, 19:25
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы леох187 View Post

Исто тако нудимо услугу података који би могли да учини за вас, контактирајте ме, ако би то било било помоћи.
Лео,

Довољно је благи подсетник да не можете користити овај форум за понудити своје производе или услуге.

Хвала.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 30. Нов 2007, 06:18
Донаторска Група

Бок

Нажалост, нема проблема не може да учини то поново.

Био само покушава помоћи.

Много Хвала

Лео
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
Помоћ са Окретање Славе на главни Хард Дриве Хард Дриве Цогглесз Дривес & Измјењиви медији 1 30 март 2009 09:28
Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. КСПЦ465 Дривес & Измјењиви медији 1 3 март 2009 06:46
Лаптоп БИОС-а Лозинка врстог диска коглаа Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 27 аугуст 2008 23:44
Хард диск проблем лозинку Можете ли ово решити пуззле? паулрилеы1 Дривес & Измјењиви медији 8 17. јула 2007 08:19
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц