![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci, nejsem opravdu úžasně znalý s počítači, a tak jsem doufal, že byste mohli pomoci mě. O 14 měsíci jsem dostal nový počítač, a já ji plně využít pro práci i pro sledování DVD. Myslím, že je to docela dobrý počítač, ale přehrávání DVD je velmi podezřelý.
Zde je to, co jsem pro sledování DVD: Samsung SyncMaster 913N monitoru (ok, ale bez DVI, ...) NEC ND-4551A DVD-RW NVIDIA GeForce 7600GT grafickou kartu Intervideo WinDVD software. Existuje nějaký upgrade jsem mohla přispět ke zlepšení mé přehrávání DVD? A monitoru s DVI kabel? Nová DVD / RW mechaniku? Děkujeme za jakékoliv / all help:) -Jimmy |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahoj Jimmy, v jakém vztahu je k přehrávání 'podezřelý'?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, díky za odpověď. No, kvalita obrazu je sonewhat zrnitý a barvy nejsou úžasné ...
|
|
|
|||
|
|||
|
To naznačuje, že TFT je otázka. Nejsem naznačující je chybná nebo cokoli jen, že v průběhu doby (například) na pozadí na TFT to spíše slabé, což by mohlo být příčinou grainyness.
Já bych si starosti tolik asi s DVI kabel, rozdíl v kvalitě obrazu je obvykle zanedbatelný. Máte jiný monitoru můžete žebrat / ukrást / půjčit získat benchmark?
|
|||
|
|||
|
Bohužel není, všechny ostatní počítače v domě jsou notebooky ...
|