μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Πώς μπορεί να βελτιωθεί η αναπαραγωγή DVD;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουλίου 2007, 15:34
Μέλος Ομάδα

Γεια σου ρε παιδιά, δεν είμαι πραγματικά εκπληκτικά με γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, τόσο Ήλπιζα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε έξω. Περίπου 14 μήνες πριν, πήρα ένα νέο υπολογιστή, και θα το χρησιμοποιήσετε για την εργασία και για παρακολούθηση DVD. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό PC, αλλά η αναπαραγωγή DVD είναι πολύ ύποπτο.

Να τι έχω για τα DVD που παρακολουθούν:

Samsung SyncMaster 913N παρακολουθεί (ok, αλλά δεν DVI ...)
NEC ND-4551A DVD-RW
NVIDIA GeForce 7600GT κάρτα γραφικών
Λογισμικού InterVideo WinDVD.

Υπάρχει κάποια αναβάθμιση θα μπορούσα να κάνω για να βελτιωθεί η αναπαραγωγή DVD μου; Μια οθόνη με ένα καλώδιο DVI; Ένα νέο DVD / RW drive;

Ευχαριστώ για κάθε / όλες τις βοηθήσει:)

-Jimmy
Old 12 Ιουλίου 2007, 23:05
Ομάδα Δωρητών

Hi Jimmy, σε ό, τι αφορά την αναπαραγωγή είναι «ύποπτο»;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 13 Ιουλίου 2007, 00:07
Μέλος Ομάδα

Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντηση. Λοιπόν, η ποιότητα της εικόνας είναι sonewhat grainy και τα χρώματα δεν είναι καταπληκτικό ...
Old 13 Ιουλίου 2007, 10:10
Ομάδα Δωρητών

Αυτό δείχνει η TFT είναι το θέμα. Δεν είμαι υποδεικνύοντας ότι είναι ελαττωματικά ή κάτι που μόνο το πέρασμα του χρόνου (για παράδειγμα) για την backlights TFT του τείνουν να dim, αυτό θα μπορούσε να προκαλεί το grainyness.

Θα ήθελα να μην ανησυχούν τόσο πολύ για μια DVI καλώδιο, η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας είναι συνήθως αμελητέος.

Έχετε παρακολουθήσει άλλο μπορείτε να επαιτεί / κλοπή / δανειστούν για να αποτελέσει σημείο αναφοράς;

-Kanoakavirus
Old 14 Ιουλ 2007, 02:33
Μέλος Ομάδα

Δυστυχώς δεν, όλοι οι άλλοι υπολογιστές στο σπίτι είναι οι φορητοί υπολογιστές ...
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.