![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, δεν είμαι πραγματικά εκπληκτικά με γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, τόσο Ήλπιζα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε έξω. Περίπου 14 μήνες πριν, πήρα ένα νέο υπολογιστή, και θα το χρησιμοποιήσετε για την εργασία και για παρακολούθηση DVD. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό PC, αλλά η αναπαραγωγή DVD είναι πολύ ύποπτο. Να τι έχω για τα DVD που παρακολουθούν: Samsung SyncMaster 913N παρακολουθεί (ok, αλλά δεν DVI ...) NEC ND-4551A DVD-RW NVIDIA GeForce 7600GT κάρτα γραφικών Λογισμικού InterVideo WinDVD. Υπάρχει κάποια αναβάθμιση θα μπορούσα να κάνω για να βελτιωθεί η αναπαραγωγή DVD μου; Μια οθόνη με ένα καλώδιο DVI; Ένα νέο DVD / RW drive; Ευχαριστώ για κάθε / όλες τις βοηθήσει:) -Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jimmy, σε ό, τι αφορά την αναπαραγωγή είναι «ύποπτο»;
|
| |||
| |||
| Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντηση. Λοιπόν, η ποιότητα της εικόνας είναι sonewhat grainy και τα χρώματα δεν είναι καταπληκτικό ... |
|
| |||
| |||
| Αυτό δείχνει η TFT είναι το θέμα. Δεν είμαι υποδεικνύοντας ότι είναι ελαττωματικά ή κάτι που μόνο το πέρασμα του χρόνου (για παράδειγμα) για την backlights TFT του τείνουν να dim, αυτό θα μπορούσε να προκαλεί το grainyness. Θα ήθελα να μην ανησυχούν τόσο πολύ για μια DVI καλώδιο, η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας είναι συνήθως αμελητέος. Έχετε παρακολουθήσει άλλο μπορείτε να επαιτεί / κλοπή / δανειστούν για να αποτελέσει σημείο αναφοράς;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς δεν, όλοι οι άλλοι υπολογιστές στο σπίτι είναι οι φορητοί υπολογιστές ... |