![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej dečki, nisam zaista zapanjujuće edukovan s kompjuterima, pa sam se nadala vam mogao pomoć mene vanjska strana. Oko 14 mjeseci sam dobio novi PC, i ja ga koristiti za rad i za gledanje DVD-a. Mislim da je to prilično dobro računala, no DVD reprodukcija je vrlo osumnjičenog. Evo što sam za gledanje DVD-a: Samsung SyncMaster 913N monitor (ok, ali ne i DVI ...) NEC ND-4551A DVD-RW pogon NVIDIA GeForce 7600GT grafičkom karticom Intervideo WinDVD softvera. Ima li bilo koji nadograđuje sam mogao učiniti za poboljšanje moje DVD reprodukcija? A monitor s DVI kabelom? Novi DVD / RW pogona? Hvala za bilo koju / all help:) Jimmy - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jimmy, u čemu je poštivanje reprodukcija "osumnjičeni"?
|
| |||
| |||
| Pozdrav, hvala za odgovor. Pa, kvaliteta slike je sonewhat zrnast i boje nisu iznenađujuće ... |
|
| |||
| |||
| To ukazuje na TFT je problem. Im 'ne sugeriše da je neispravan ili bilo što samo da se tijekom vremena (na primjer) je backlights o TFT-a imaju tendenciju da dim, ovaj mogao biti uzrok grainyness. Ne bih toliko brinuti oko ima DVI kabla, razlika u kvalitetu slike se obično zanemarive. Imate li neki drugi monitor možete prositi / ukrade / posuditi dobiti presedan?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nažalost ne, sva ostala računala u kući su laptop ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Upgrading to Poboljšati My Computer Gaming. | thaull | General Hardware Chat | 2 | 9. srpnja 2009 12:09 |
| Neke promjene na Poboljšaj Ubuntu Speed | woody72 | Linux OS i alternativna | 1 | 21. lipnja 2009 16:34 |
| Kako poboljšati životni vijek memorijske kartice | evilfantasy | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 25. veljača 2008 22:29 |
| Kako mogu poboljšati My Computer Performance | mrcrazie007 | General Hardware Chat | 8 | 3. veljača 2008 06:09 |
| Im nadaju da poboljšaju moj laptop za gaming! | kevinmcnicholas | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 21. Ruj 2007 12:09 |
| Thread Tools | |
| |