kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Hogyan lehet javítani a DVD lejátszást?

Reply

Téma eszközök
Old Július 12 2007, 15:34
Csoport tagja

Hé srácok, nem vagyok igazán meglepően jól a számítógépekkel, így Reméltem, hogy segít nekem. Körülbelül 14 hónappal ezelőtt kaptam egy új számítógépet, és azt használja a munka-és a DVD-n nézi. Azt hiszem, ez egy nagyon jó PC-hez, de a DVD-lejátszás nagyon gyanús.

Here's what I have for watching DVDs:

Samsung SyncMaster 913N monitor (ok, de nincs DVI ...)
NEC ND-4551A DVD-RW drive
NVIDIA GeForce 7600GT grafikus kártya
InterVideo WinDVD szoftver.

Van-e olyan frissítéseket tudtam tenni, hogy javítsa az én DVD lejátszást? A monitor egy DVI kábelt? Egy új DVD / RW meghajtó?

Thanks for any / all help:)

-Jimmy
Old Július 12 2007, 23:05
Donor Group

Szia Jimmy, milyen kapcsolatban van a lejátszás "gyanús"?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Július 13 2007, 00:07
Csoport tagja

Szia, köszönöm a választ. Nos, a kép minősége sonewhat szemcsés, és a színek nem csodálatos ...
Old Július 13 2007, 10:10
Donor Group

Ez azt sugallja, hogy a TFT a kérdést. Én nem arra utal, hogy hibás, vagy éppen semmit, hogy idővel (például) a háttérvilágítás a TFT az általában gyenge, ez lehet, ami a grainyness.

Nem aggódj annyira körülbelül egy DVI kábelt, a különbség a kép minősége általában elhanyagolható.

Van egy másik monitor akkor könyörgöm / lopni / kölcsönkérni, hogy a viszonyítási alap?

-Kanoakavirus
Old Július 14 2007, 02:33
Csoport tagja

Sajnos nem, az összes többi számítógép a házban a laptopok ...
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.