![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, nem vagyok igazán meglepően jól a számítógépekkel, így Reméltem, hogy segít nekem. Körülbelül 14 hónappal ezelőtt kaptam egy új számítógépet, és azt használja a munka-és a DVD-n nézi. Azt hiszem, ez egy nagyon jó PC-hez, de a DVD-lejátszás nagyon gyanús. Here's what I have for watching DVDs: Samsung SyncMaster 913N monitor (ok, de nincs DVI ...) NEC ND-4551A DVD-RW drive NVIDIA GeForce 7600GT grafikus kártya InterVideo WinDVD szoftver. Van-e olyan frissítéseket tudtam tenni, hogy javítsa az én DVD lejátszást? A monitor egy DVI kábelt? Egy új DVD / RW meghajtó? Thanks for any / all help:) -Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Jimmy, milyen kapcsolatban van a lejátszás "gyanús"?
|
| |||
| |||
| Szia, köszönöm a választ. Nos, a kép minősége sonewhat szemcsés, és a színek nem csodálatos ... |
|
| |||
| |||
| Ez azt sugallja, hogy a TFT a kérdést. Én nem arra utal, hogy hibás, vagy éppen semmit, hogy idővel (például) a háttérvilágítás a TFT az általában gyenge, ez lehet, ami a grainyness. Nem aggódj annyira körülbelül egy DVI kábelt, a különbség a kép minősége általában elhanyagolható. Van egy másik monitor akkor könyörgöm / lopni / kölcsönkérni, hogy a viszonyítási alap?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sajnos nem, az összes többi számítógép a házban a laptopok ... |