![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני לא ממש amazingly עם ידע במחשבים, כך שאני מקווה שאתה יכול לעזור לי. לפני 14 חודשים בערך יש לי מחשב חדש, ואני משתמש בו לצורך עבודה עבור צופה תקליטורי DVD. אני חושב שזה די טוב על המחשב, אבל את ה-DVD השמעה מאוד חשוד. הנה מה שיש לי עבור צופה תקליטורי DVD: Samsung SyncMaster 913N לפקח (בסדר, אבל לא DVI ...) Nec ND-4551A כונן DVD-RW NVIDIA GeForce 7600GT כרטיס המסך Intervideo WinDVD התוכנה. האם יש שדרוגים אני יכול לעשות כדי לשפר את ה-DVD השמעה? א לפקח עם כבל DVI? חדש ב-DVD / RW כונן? Thanks for any / כל עזרה:) 'ג' ימי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי ג 'ימי, מה הוא לכבד את ההשמעה' חשוד '?
|
| |||
| |||
| שלום, תודה על תשובתך. ובכן, התמונה היא איכותית sonewhat grainy ואת הצבעים הם לא מדהים ... |
|
| |||
| |||
| זה מציע את TFT הוא הבעיה. אני לא מציע זה פגום או משהו כזה פשוט כי לאורך זמן (למשל) את backlights ב TFT של םיטונ מעורפל, זה יכול להיות הגורם grainyness. לא הייתי דואג כל כך הרבה על העובדה שיש ברשותנו DVI כבל, את ההבדל באיכות התמונה הוא בדרך כלל זניח. האם אתה יכול לפקח אחר מתחנן / לגנוב / להשאיל לקבל benchmark?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| לצערי לא, כל שאר המחשבים בבית הם מחשבים ניידים ... |