![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I'm not really stebėtinai nusimano su kompiuteriais, todėl aš tikiuosi jūs galėtumėte help me out. Apie 14 mėnesių atgal aš naują kompiuterį, ir aš jį naudoti darbui ir žiūrėti DVD. I think it's pretty good PC, bet DVD grojimo labai įtartina. Štai ką aš turiu žiūrėti DVD: Samsung SyncMaster 913N monitorius (ok, bet ne DVI ...) NEC ND-4551A DVD-RW NVIDIA GeForce 7600GT graphics card InterVideo WinDVD programą. Ar yra kokių nors atnaujinimų aš galėtų pagerinti savo DVD grojimo? Su DVI kabeliu stebėti? Naują DVD / RW? Thanks for any / all help:) -Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jimmy, kokia pagarba yra atkurti "įtartinų"?
|
| |||
| |||
| Sveiki, ačiū už atsakymą. Na, vaizdo kokybė yra sonewhat grūdėtas ir spalvos ne puikiais ... |
|
| |||
| |||
| Tai rodo, TFT, yra problema. Aš nesiūlau tai gedimas ar ką tik, kad per tam tikrą laiką (pavyzdžiui) su TFT linkę dim backlights, tai gali būti sukelti grainyness. I wouldn't worry to much about atsižvelgdamas DVI kabeliu, į vaizdo kokybės skirtumas paprastai yra nereikšmingas. Ar jūs dar galite stebėti elgetauti / pavogti / pasiskolinti gauti etalonas?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Deja ne, visus kitus kompiuterius į namą Laptops ... |