![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I'm not really zadziwiająco wiedzę z komputerami, więc miałem nadzieję, że mógłbyś mi pomóc obecnie. Około 14 miesięcy temu dostałem nowy komputer, i używać go do pracy i do oglądania DVD. Myślę, że to całkiem dobry komputer, ale Odtwarzanie DVD jest bardzo podejrzane. Oto co mam do oglądania DVD: Samsung SyncMaster 913N monitora (ok, ale nie DVI ...) NEC ND-4551A DVD-RW NVIDIA GeForce 7600GT karta graficzna InterVideo WinDVD oprogramowania. Czy istnieją jakieś aktualizacje będę mógł przyczynić się do poprawy mojej Odtwarzanie DVD? Monitor z DVI? Nowy napęd DVD / RW? Thanks for any / pomóc:) -Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć Jimmy, w jakim zakresie jest odtwarzanie "podejrzany"?
|
| |||
| |||
| Cześć, dzięki za odpowiedź. Cóż, jakość obrazu jest sonewhat ziarniste i kolory nie są zadziwiające ... |
|
| |||
| |||
| To sugeruje TFT jest problem. Nie jestem sugerujące to błędne lub cokolwiek tylko w czasie (na przykład) w backlights na TFT to raczej słabe, może to być przyczyną grainyness. I nie martw się o tyle o DVI, różnica w jakości obrazu jest zazwyczaj znikome. Czy innego monitora można prosić / ukraść / pożyczyć uzyskać punkt odniesienia?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Niestety nie, wszystkie inne komputery w domu są laptopy ... |