![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, nejsem naozaj úžasne znalý s počítačmi, a tak som dúfal, že by ste mohli pomôcť mě. O 14 mesiacmi som dostal nový počítač, a já ju plne využiť pre prácu i pre sledovanie DVD. Myslím, že je to docela dobrý počítač, ale prehrávanie DVD je veľmi podozrivý. Tu je to, čo som pre sledovanie DVD: Samsung SyncMaster 913N monitora (ok, ale bez DVI, ...) NEC ND-4551 DVD-RW NVIDIA GeForce 7600GT grafickú kartu Intervideo WinDVD softvér. Existuje nejaký upgrade som mohla prispieť k zlepšeniu mojej prehrávanie DVD? A monitora s DVI kábel? Nová DVD / RW mechaniku? Ďakujeme za akékoľvek / all help:) -Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Jimmy, v akom vzťahu je na prehrávanie 'podozrivý'?
|
| |||
| |||
| Ahoj, vďaka za odpoveď. No, kvalita obrazu je sonewhat zrnitý a farby nie sú úžasné ... |
|
| |||
| |||
| To naznačuje, že TFT je otázka. Nejsem naznačujúce je chybné alebo čokoľvek len, že v priebehu času (napríklad) na pozadí na TFT to skôr slabé, čo by mohlo byť príčinou grainyness. Já bych si starosti toľko asi s DVI kábel, rozdiel v kvalite obrazu je zvyčajne zanedbateľný. Máte iný monitora môžete žebrat / ukradnúť / požičať získať benchmark?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ nie, všetky ostatné počítače v dome sú notebooky ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Upgrade počítača na zlepšenie hry. | thaull | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 9. Júl 2009 12:09 |
| Niektoré zmeny Zlepšiť Ubuntu Speed | woody72 | Linux & Alternatívne OS | 1 | 21. jún 2009 16:34 |
| Ako zlepšiť životnosť pamäťových kariet | evilfantasy | Drives & Removable Media | 0 | 25. februára 2008 22:29 |
| Ako môžem zlepšiť výkonnosť svojej počítačovej Výkon | mrcrazie007 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 3. februára 2008 06:09 |
| Im nádej na zlepšenie môjho notebooku pre hranie! | kevinmcnicholas | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. September 2007 12:09 |
| Thread Tools | |
| |