![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци, нисам заиста запањујуће едуковани са компјутерима, па сам се надала вам могао помоћ мене вањска страна. Око 14 месеци сам добио нови ПЦ, и ја га користити за рад и за гледање ДВД-а. Мислим да је то прилично добро рачунара, но ДВД репродукција је врло осумњиченог. Ево шта сам за гледање ДВД-а: Самсунг СынцМастер 913Н монитор (ок, али не и ДВИ ...) НЕЦ НД-4551А ДВД-РУ погон НВИДИА ГеФорце 7600ГТ графичком картицом Интервидео УинДВД софтвера. Има ли било који надограђује сам могао учинити за побољшање моје ДВД репродукција? А монитор са ДВИ кабла? Нови ДВД / РУ погона? Хвала за било коју / алл хелп:) Јиммы -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Јиммы, у чему је поштовање репродукција "осумњичени"?
|
| |||
| |||
| Поздрав, хвала за одговор. Па, квалитет слике је сонеухат зрнаст и боје нису иненађујуће ... |
|
| |||
| |||
| То указује на ТФТ је проблем. Им 'не сугерише да је неисправан или било што само да се током времена (на пример) је бацклигхтс о ТФТ-а имају тенденцију да дим, овај могао бити узрок граинынесс. Не бих толико бринути око има ДВИ кабла, разлика у квалитету слике се обично занемарив. Имате ли неки други монитор можете просити / украде / позајмити добити преседан?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Нажалост не, сва остала рачунара у кући су лаптоп ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Упградинг то Побољшати Мы Цомпутер Гаминг. | тхаулл | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 9. јула 2009 12:09 |
| Неке промене на Оптимизирајте Убунту Спеед | уооды72 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 21. јуна 2009 16:34 |
| Како побољшати животни век меморијске картице | евилфантасы | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 25 фебруар 2008 22:29 |
| Како да поправимо Мы Цомпутер Перформанце | мрцразие007 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 3 фебруар 2008 06:09 |
| Им надају да побољшају мој лаптоп за гаминг! | кевинмцницхолас | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 21. сеп 2007 12:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |