мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Како побољшати ДВД репродукција?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 срп 2007, 15:34
Мембер Гроуп

Default Како побољшати ДВД репродукција?

Хеј момци, нисам заиста запањујуће едуковани са компјутерима, па сам се надала вам могао помоћ мене вањска страна. Око 14 месеци сам добио нови ПЦ, и ја га користити за рад и за гледање ДВД-а. Мислим да је то прилично добро рачунара, но ДВД репродукција је врло осумњиченог.

Ево шта сам за гледање ДВД-а:

Самсунг СынцМастер 913Н монитор (ок, али не и ДВИ ...)
НЕЦ НД-4551А ДВД-РУ погон
НВИДИА ГеФорце 7600ГТ графичком картицом
Интервидео УинДВД софтвера.

Има ли било који надограђује сам могао учинити за побољшање моје ДВД репродукција? А монитор са ДВИ кабла? Нови ДВД / РУ погона?

Хвала за било коју / алл хелп:)

Јиммы --
Old 12 срп 2007, 23:05
Донаторска Група

Бок Јиммы, у чему је поштовање репродукција "осумњичени"?

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 13 срп 2007, 00:07
Мембер Гроуп

Поздрав, хвала за одговор. Па, квалитет слике је сонеухат зрнаст и боје нису иненађујуће ...
Old 13 срп 2007, 10:10
Донаторска Група

То указује на ТФТ је проблем. Им 'не сугерише да је неисправан или било што само да се током времена (на пример) је бацклигхтс о ТФТ-а имају тенденцију да дим, овај могао бити узрок граинынесс.

Не бих толико бринути око има ДВИ кабла, разлика у квалитету слике се обично занемарив.

Имате ли неки други монитор можете просити / украде / позајмити добити преседан?

-Каноакавирус
Old 14 срп 2007, 02:33
Мембер Гроуп

Нажалост не, сва остала рачунара у кући су лаптоп ...
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Упградинг то Побољшати Мы Цомпутер Гаминг. тхаулл Генерал Хардуаре Цхат 2 9. јула 2009 12:09
Неке промене на Оптимизирајте Убунту Спеед уооды72 Линукс ОС и алтернативна 1 21. јуна 2009 16:34
Како побољшати животни век меморијске картице евилфантасы Дривес & Измјењиви медији 0 25 фебруар 2008 22:29
Како да поправимо Мы Цомпутер Перформанце мрцразие007 Генерал Хардуаре Цхат 8 3 фебруар 2008 06:09
Им надају да побољшају мој лаптоп за гаминг! кевинмцницхолас Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 21. сеп 2007 12:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц