![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, gerçekten inanılmaz bilgisayarlarla, bu yüzden bana yardımcı olabilir umuyordum bilgili değilim. Hakkında 14 ay önce yeni bir bilgisayar var, ve ben iş için kullanmak ve DVD'leri için. Ben çok iyi bir PC, ancak DVD oynatma çok şüpheli olduğunu düşünüyorum. Burada DVD'leri ne vardı da: Samsung SyncMaster 913N monitör (tamam, ama DVI ...) NEC ND-4551A DVD-RW sürücü NVIDIA GeForce 7600GT grafik kartı Intervideo WinDVD yazılım. Orada ben DVD oynatma geliştirmek için yapabilir herhangi bir yükseltmeleri mi? Bir DVI kablosu ile bir monitör? Yeni bir DVD / RW sürücü? Herhangi için teşekkürler bütün yardım:) -Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam Jimmy, ne saygı is çalma 'şüpheli'?
|
| |||
| |||
| Merhaba, yanıt için teşekkürler. Şey, görüntü kalitesi olduğunu sonewhat grenli ve renkler şaşırtıcı değil ... |
|
| |||
| |||
| Bu, TFT sorunu olduğunu göstermektedir. Ben hatalı ya da hemen her şey o zaman TFT's Dim eğilimi üzerindeki backlights (örnek olarak) üzerinden, bu grainyness neden olduğunu öne değilim. Seni çok, bir DVI kablosu olan dert değil de, resim kalitesi olarak fark genellikle gözardı edilebilir. You / çalmak / dilenmek için başka bir monitör var bir kriter için ödünç?
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Maalesef değil, evin tüm diğer bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar vardır ... |