![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, я не дуже дивно що знає з комп'ютерами, так що я сподівався, ви могли б допомогти мені. Близько 14 місяців тому я отримав новий комп'ютер, і я використовую його для роботи і для перегляду DVD. Я думаю, це дуже хороший комп'ютер, але і відтворення DVD є дуже підозрілим. Ось що я дивлюся на DVD: Samsung SyncMaster 913N монітор (ОК, але немає DVI ...) NEC ND-4551A DVD-RW дисків NVIDIA GeForce 7600GT відеокарта Intervideo WinDVD програмного забезпечення. Чи є які-небудь оновлення я можу зробити, щоб покращити мої відтворення DVD? Монітор за допомогою кабелю DVI? Новий DVD / RW диска? Спасибо за будь-які / все допоможе:) -Джиммі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Джиммі, в якому відношенні є відтворенням 'підозрювати?
|
| |||
| |||
| Привіт, спасибо за ответ. Ну, якість картинки sonewhat зернистим і кольори не дивно ... |
|
| |||
| |||
| Це дозволяє припустити, TFT є проблемою. Я не пропоную, це помилкова або просто нічого, що з плином часу (наприклад) на підсвічування TFT мають тенденцію до ближнього, то це може бути причиною grainyness. Я б не турбуватися стільки про те, кабель DVI, різницю в якості зображення, як правило, незначні. Ви інший монітор можна біг / крадіжки / в борг, щоб отримати контрольний показник?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| На жаль, немає, всі інші комп'ютери в будинку ноутбуки ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення "Мій комп'ютер" для поліпшення Gaming. | thaull | Генеральний обладнання чат | 2 | 9 липня 2009 12:09 |
| Деякі модифікацій з метою підвищення швидкості Ubuntu | woody72 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 21 червня 2009 16:34 |
| Як покращити життя карт пам'яті | evilfantasy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 25 лютого 2008 22:29 |
| Як я можу покращити продуктивність мого комп'ютера | mrcrazie007 | Генеральний обладнання чат | 8 | 3 лютого 2008 06:09 |
| Im надії поліпшити свій ноутбук для ігор!! | kevinmcnicholas | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 вересня 2007 12:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |