kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Hyperdrives

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 09:35
Új tag Csoport

Default Hyperdrives

Vannak olyan meghajtók hiper jó? Én már láttam ezt.

http://www.hyperossystems.co.uk/?gcl...FU0A4wodf34FpA

Úgy tűnik, hogy a két hibákat is. Csak akkor megyek, legfeljebb 64 MB tárhely, amely nem sokat. Is, ha ki van kapcsolva használt akkumulátor így ha meghal, akkor az akkumulátor veszít mindent tárolni rajta.

Van még egy, és ha igen, mit gondolsz róla?
Old Június 18 2009, 10:58
Donor Group

Default Hyperdrives

Idézet:
Originally Posted by ahad2010 View Post
Csak akkor megyek, legfeljebb 64 MB tárhely, amely nem sok
Elõször is, 64GB, és nem MB.

Másodszor, én nem látok ott semmit maga korlátozza a kapacitást. Ez csupán egy eszköz, amely viszont DDR2 RAM, egy HDD - ezért, ha az rendelkezésre áll, mondjuk egy 10GB botot a DDR2, minden nyílás lenne 80GB, és így tovább.

Harmadszor, nem szánt tárhelyre, ha mi akarjuk gyors hozzáférést tárolását, használatát a rendszeres 10.000 rpm HDD, nincs zavar ezzel. Ez terveztek, hogy egy operációs rendszer és a játékok az XXX | | 3xTrEmE g4m3r5 | | xXx ott, akik nem possibl nem csupán egy fantasztikus rendszer, el kell kerülni pointlessly gyors és szűk bárhol, így vásárolni, hogy ez segít ki és szer.

Melyik az a hülye expedíció, ott mindig szűk az a rendszer minden, amit soha nem is nyomja a szűk magasabb, és a változás, hogy mi az.
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.