az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Hyperdrives

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 09:35
Yeni Üye Grubu

Default Hyperdrives

Iyi hiper sürücüleri var mı? Bunu gördüm var.

http://www.hyperossystems.co.uk/?gcl...FU0A4wodf34FpA

Bu ancak iki kusurlar gibi görünüyor. Sadece 64 MB olan depolama alanı için çok değil kadar gidebilirsiniz. Kapalı bunu Batarya bunu saklanan her şeyi kaybetmek ölür bir pil kullanır da öyle.

Herkes ve bu yüzden sizin bu sizce biri var mı?
Old 18 Haziran 2009, 10:58
Bağış Grubu

Default Hyperdrives

Alıntı:
Originally Posted by ahad2010 View Post
Sadece 64 MB olan depolama alanı için çok değil kadar gidebilir
İlk olarak, 64GB değil, MB.

İkinci olarak, orada her şey kendi içinde kapasitesini sınırlayacak's görmüyorum. Sadece bir HDD içine DDR2 RAM çevirmek için bir cihaz - bu nedenle zaman zaman mevcut olduğu gibi, her bir yuvaya DDR2 bir 10GB sopa, 80GB, vb olacağını söylüyorlar olduğunu.

Eğer istediğim Üçüncü olarak, bu depolama alanı için uygun değildir hızlı erişim depolama, bir 10000 devir normal HDD, hayır noktası ile rahatsız kullanmaktır. Bu bir işletim sistemi ve oyunları xXx için tutmak için tasarlanmış | | 3xTrEmE g4m3r5 | | xXx var olan possibl değil sadece harika bir sistem ile, it has pointlessly hızlı ve her yere darboğazı önlemek için, onlar da yardımcı olmak için bu satın alma ve uzaklaştırma kere.

Hangi aptal sefer, var her zaman, herhangi bir sistem bir tıkanıklık olacak Hepsi bu kadar yüksek tıkanıklık baskı olduğunu, ve ne olduğunu değiştirin.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından