![]() |
|
| |||
| |||
| Iyi hiper sürücüleri var mı? Bunu gördüm var. http://www.hyperossystems.co.uk/?gcl...FU0A4wodf34FpA Bu ancak iki kusurlar gibi görünüyor. Sadece 64 MB olan depolama alanı için çok değil kadar gidebilirsiniz. Kapalı bunu Batarya bunu saklanan her şeyi kaybetmek ölür bir pil kullanır da öyle. Herkes ve bu yüzden sizin bu sizce biri var mı? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
İkinci olarak, orada her şey kendi içinde kapasitesini sınırlayacak's görmüyorum. Sadece bir HDD içine DDR2 RAM çevirmek için bir cihaz - bu nedenle zaman zaman mevcut olduğu gibi, her bir yuvaya DDR2 bir 10GB sopa, 80GB, vb olacağını söylüyorlar olduğunu. Eğer istediğim Üçüncü olarak, bu depolama alanı için uygun değildir hızlı erişim depolama, bir 10000 devir normal HDD, hayır noktası ile rahatsız kullanmaktır. Bu bir işletim sistemi ve oyunları xXx için tutmak için tasarlanmış | | 3xTrEmE g4m3r5 | | xXx var olan possibl değil sadece harika bir sistem ile, it has pointlessly hızlı ve her yere darboğazı önlemek için, onlar da yardımcı olmak için bu satın alma ve uzaklaştırma kere. Hangi aptal sefer, var her zaman, herhangi bir sistem bir tıkanıklık olacak Hepsi bu kadar yüksek tıkanıklık baskı olduğunu, ve ne olduğunu değiştirin. Benim Sistemi: FordyPC
|