![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз съм като проблем инсталирането на вътрешния твърд диск ". Компютърът е настолен Dual Xeon 3,06 GHz, и твърди дискове са два SEAGATE 7200,16 500GB SATA 16M дискове. Искам да го изправи в огледалото RAID1 масив, така че един часа 500GB огледала другата. Започнах със само една от двете твърди дискове, премахвайки джъмпърен блок, който ограничава скоростта от 3GB / и да 1.5GB / и операция, сложи SATA данни и мощност кабели там, (2 връзки във всички), плъзга в един залив, и го прецака на място. Но Windows XP Pro инсталирате CD каза не са твърди дискове открити. Какво трябва да направя? Благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Странно, проверете настройките на BIOS се види дали всичко променящите се нужди.
| |||
| |||
| Update: I контакт Visionman, строителя на моята система, и е установено, всичко. Това е едно добро нещо, го направих, защото имах нужда от драйвери сайтове Никога не съм бил и какво ли не. Те също така ми се, че имах нужда да закупи нов PCI карта, ако исках да се възползвам от 3GB / и скорост, затова го направих това. $ 76 за двойно скоростта на твърдия диск трябва да е добра сделка. Така че просто ще ми създаде система, когато пристигне нова карта. Аз ще ви позволи да знам дали да пускам в някакви проблеми след това, но се надяваме, че ръководството, че идва с него трябва да бъде достатъчно. Благодарим Ви:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране 2x твърди дискове - 1x EIDE SATA & 1x | Мърф | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Feb 2009 14:16 |
| Помощ Инсталиране 2 SATA DVD устройства | Rawimpact | Дискове & сменяемите носители | 3 | 2-ро Feb 2009 10:04 |
| Имате ли проблеми с инсталирането на 2000 | robina80 | Windows операционни системи | 1 | 21-ви септември 2008 09:07 |
| Trouble използвате IDE и SATA дискове заедно: ( | PavlovPuppy | Общи Хардуер Чат | 5 | 14 Feb 2008 01:56 |
| Аз съм като неприятности инсталиране Сим Сити 4 | Ксавие | Windows операционни системи | 2 | 26 Юни 2007 15:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |