![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám potíže s instalací vnitřních pevných disků. Počítač je desktopové Duální Xeon 3,06 GHz, a jsou dva pevné disky Seagate 7200.16 500gb SATA disky 16M. Chci, aby postavil jej na poli RAID1 zrcadlo, tak si 500GB zrcátek ostatních. Začal jsem s jedním ze dvou pevných disků, odstranění skokan blok, který omezuje rychlost od 3GB / s až 1.5gigabajt / s provozu, dal SATA datové a napájecí kabely tam, (2 spoje ve všech), sesunula se na zátoce, a to v háji v místě. Ale na Windows XP Pro instalaci CD řekl neexistují žádné pevné disky a odhalit. Co mám dělat? Děkujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Strange, zkontrolujte nastavení v BIOSu zjistit, jestli něco potřebuje změnu.
| |||
| |||
| Update: I kontaktován Visionman, stavitel mého systému, a nalezli všechno ven. Je to dobrá věc, co jsem udělal, protože jsem potřeboval ovladače ze stránek jsem nikdy nebyl, a kdoví co ještě. Rovněž informoval mě, že jsem musel koupit novou PCI kartu bych chtěl využít na 3 GB / s rychlost, tak jsem to udělal. 76 dolarů za dvojnásobnou rychlost pevného disku by měl být dobrý obchod. Takže uvidíme jen nastavit můj systém, kdy dorazí nové karty. I'll ať víte, když dostanete do nějaké problémy poté, ale doufejme, že v manuálu, který přichází s tím by měla být dostačující. Děkuji:) |