![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Είμαι πρόβλημα εσωτερικής εγκατάσταση σκληρών δίσκων. Ο υπολογιστής είναι ένα desktop Dual Xeon 3,06 GHz και ο σκληρός δίσκος είναι δύο 7.200,16 Seagate 500GB SATA 16m drives. Θέλω να τον πάνε σε μια συστοιχία RAID1 καθρέφτη, ώστε 500GB κάτοπτρα μία την άλλη. Ξεκίνησα με μία μόνο από τις δύο σκληρούς δίσκους, καταργώντας το jumper μπλοκ που περιορίζει την ταχύτητα από 3GB / s σε 1.5GB / s λειτουργία, να θέσει τα δεδομένα και την ισχύ SATA καλώδια εκεί μέσα, (2 συνδέσεις σε όλες), ολισθαίνει σε ένας κόλπος, και θα τοποθετηθούν στη θέση τους. Όμως, η εγκατάσταση των Windows XP Pro CD είπε δεν υπάρχει σκληρός δίσκος ανιχνεύεται. Τι πρέπει να κάνω; Σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παράξενη, ελέγξτε τις ρυθμίσεις στο BIOS, δείτε αν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα.
| |||
| |||
| Ενημέρωση: επικοινώνησα Visionman, ο κατασκευαστής του συστήματος μου, και βρήκαν τα πάντα έξω. Είναι καλό το έκανα, γιατί χρειάζονται οι οδηγοί από τόπους που έχω ποτέ δεν ήταν και σε οτιδήποτε. Επίσης, ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να αγοράζει μια νέα PCI κάρτα και αν θα ήθελα να επωφεληθώ της 3GB / s ταχύτητα, οπότε το έκανα. $ 76 για τον σκληρό δίσκο διπλής ταχύτητας θα πρέπει να είναι μια καλή συμφωνία. Γι 'αυτό και μόνο θα δημιουργήσει το σύστημά μου, όταν η νέα κάρτα φτάνει. Θα σας ενημερώσουμε αν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια, αλλά ελπίζουμε ότι το εγχειρίδιο που έρχεται με αυτό θα πρέπει να είναι επαρκής. Ευχαριστώ:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση 2x Σκληροί Δίσκοι - 1x EIDE SATA & 1x | Μερφ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Φεβ 2009 14:16 |
| Βοήθεια Εγκατάσταση SATA 2 DVD Drives | Rawimpact | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 2η Φεβ 2009 10:04 |
| Δυσκολεύεστε εγκατάσταση 2000 | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 21η Σεπ 2008 09:07 |
| Πρόβλημα χρησιμοποιώντας δίσκους IDE και SATA μαζί: ( | PavlovPuppy | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 14 Φεβ 2008 01:56 |
| Είμαι πρόβλημα εγκατάσταση Sim City 4 | Xavier | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 26 Ιουν 2007 15:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |