manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Im 'vlasništvo nevolje instalirate internih tvrdih diskova.

Reply

Thread Tools
Old 21 rujan 2007, 10:34
Member Group

Default Im 'vlasništvo nevolje instalirate internih tvrdih diskova.

Zdravo,

Im 'vlasništvo nevolje instalirate internih tvrdih diskova.

Stolno računalo je Dual Xeon 3.06 GHz, a tvrdi diskovi su dva 7.200,16 Seagate 500GB SATA 16M Pogoni.

Želim ga postaviti u RAID1 polje ogledalo, tako jedna 500GB ogledala druge.

Počeo sam sa samo jedan od dva tvrdo Pogoni, uklanjanjem skakač blok koji ograničava brzinu od 3GB / s do 1.5GB / s operacije, staviti SATA podataka i energetski kabeli tamo, (2 veze u svim), ona skliznula u zaljeva, a pijan na mjestu.

Ali Windows XP Pro uvesti CD-a rekao je da nije bilo tvrdo Pogoni otkriti.

Što trebam učiniti?

Hvala
Old 21 rujan 2007, 12:57
Donatorska Grupa

Strange, provjerite postavke u BIOS-u vidi ako nešto treba mijenjati.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 21 rujan 2007, 13:06
Member Group

Ažurirati: Ja kontakt Visionman, graditelj moj sistem, i našao sve van. To je dobra stvar koju sam učinio, jer mi je trebalo vozača iz mjesta nikad nisam bio i to sitnica. Oni također obavijestio me da mi je trebalo kupiti novu PCI karticu ako sam htjela iskoristiti 3GB / s brzinu, pa sam to učinio. 76 dolara za dvokrevetnu hard drive speed bi trebao biti dobar posao. Pa ću samo postaviti moj sistem, kada stigne nova kartica. Bolestan 'pustiti te znati ako JA trčanje u bilo problema onda, ali nadajmo priručnik koji dolazi uz to bi trebalo biti dovoljno.
Hvala:)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Instaliranje 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x murph Drives & Izmjenjivi mediji 1 27. veljača 2009 14:16
Pomoć Instaliranje 2 SATA DVD pogoni Rawimpact Drives & Izmjenjivi mediji 3 2. veljača 2009 10:04
Nakon što instalirate nevolje 2000 robina80 Windows Operating Systems 1 21. Ruj 2008 09:07
Trouble korištenjem IDE i SATA diskovi zajedno: ( PavlovPuppy General Hardware Chat 5 14. veljača 2008 01:56
Imam poteškoća s instaliranjem Sim City 4 Xavier Windows Operating Systems 2 26. lipnja 2007 15:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.