![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Im 'vlasništvo nevolje instalirate internih tvrdih diskova. Stolno računalo je Dual Xeon 3.06 GHz, a tvrdi diskovi su dva 7.200,16 Seagate 500GB SATA 16M Pogoni. Želim ga postaviti u RAID1 polje ogledalo, tako jedna 500GB ogledala druge. Počeo sam sa samo jedan od dva tvrdo Pogoni, uklanjanjem skakač blok koji ograničava brzinu od 3GB / s do 1.5GB / s operacije, staviti SATA podataka i energetski kabeli tamo, (2 veze u svim), ona skliznula u zaljeva, a pijan na mjestu. Ali Windows XP Pro uvesti CD-a rekao je da nije bilo tvrdo Pogoni otkriti. Što trebam učiniti? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Strange, provjerite postavke u BIOS-u vidi ako nešto treba mijenjati.
| |||
| |||
| Ažurirati: Ja kontakt Visionman, graditelj moj sistem, i našao sve van. To je dobra stvar koju sam učinio, jer mi je trebalo vozača iz mjesta nikad nisam bio i to sitnica. Oni također obavijestio me da mi je trebalo kupiti novu PCI karticu ako sam htjela iskoristiti 3GB / s brzinu, pa sam to učinio. 76 dolara za dvokrevetnu hard drive speed bi trebao biti dobar posao. Pa ću samo postaviti moj sistem, kada stigne nova kartica. Bolestan 'pustiti te znati ako JA trčanje u bilo problema onda, ali nadajmo priručnik koji dolazi uz to bi trebalo biti dovoljno. Hvala:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | murph | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. veljača 2009 14:16 |
| Pomoć Instaliranje 2 SATA DVD pogoni | Rawimpact | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 2. veljača 2009 10:04 |
| Nakon što instalirate nevolje 2000 | robina80 | Windows Operating Systems | 1 | 21. Ruj 2008 09:07 |
| Trouble korištenjem IDE i SATA diskovi zajedno: ( | PavlovPuppy | General Hardware Chat | 5 | 14. veljača 2008 01:56 |
| Imam poteškoća s instaliranjem Sim City 4 | Xavier | Windows Operating Systems | 2 | 26. lipnja 2007 15:00 |
| Thread Tools | |
| |