![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Nem sikerült a telepítés belső merevlemezek. A számítógép egy asztali Dual Xeon 3,06 GHz-es, és a merevlemezek két 7200,16 Seagate 500GB SATA 16M meghajtók. Azt akarom, hogy azt egy tükör RAID1 tömb, így egy 500GB tükrök a másik. Elkezdtem csak egyike annak a két merevlemezek, megszüntetve a jumper blokk, hogy korlátozza a sebességet a 3Gb / s 1.5Gb / s működését, hogy a SATA adat és tápkábel ki, (2 összeköttetések all), csúszott meg egy öbölben, és csavarva, hogy a helyére. De a Windows XP Pro install CD mondta nem volt merevlemezek észlelhető. Mit tegyek? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fura, ellenőrizze a beállításokat a BIOS-e valamit a változó igényeket.
| |||
| |||
| Update: Azt a kapcsolatot Visionman a földmérő a rendszerbe, és megállapította, mindent meg. Ez egy jó dolog, amit tettem, mert szükség járművezetők oldalak Sosem volt, és miegymás. Azt is közölte velem, hogy szükség van-e vásárolni egy új PCI kártya, ha akartam kihasználni a 3Gb / s sebességű, ezért csináltam ezt. 76 $ a kettős merevlemez sebessége kell egy jó üzlet. Szóval én csak az én létrehozott rendszer, amikor az új kártya érkezik. I'll let you know, ha fut majd be minden olyan probléma, de reméljük, hogy a kézi érkezik elegendő lenne. Köszönöm:) |