![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני מתקשה התקנת כוננים קשיחים פנימיים. המחשב השולחני הוא Dual Xeon 3.06 GHz, ואת שני כוננים קשיחים Seagate 7200.16 500GB SATA 16M הכוננים. אני רוצה להגדיר את זה בתוך מערך RAID1 המראה, כך אחד 500GB מראות את השני. התחלתי עם אחד בלבד של שני כוננים קשיחים, הסרת דלגן לחסום את זה מגביל את המהירות של 3GB / s אל 1.5GB / S מבצע, העלו את הנתונים SATA והכוח הכבלים שם, (2 חיבורים בכל), slid אותו א Bay ו דפוק אותם במקום. אבל להתקין את Windows XP Pro CD אמר לא היו כוננים קשיחים זוהה. מה עלי לעשות? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מוזר, בדוק הגדרות ה-BIOS לראות אם משהו הצרכים המשתנים.
| |||
| |||
| עדכון: אני פנו Visionman, בונה את המערכת שלי, ומצאתי את הכל החוצה. זה דבר טוב מה שעשיתי, כי הייתי צריכה נהגים מאתרים לא קיבלתי אף פעם לא היה אל משתרצה. כמו כן, הם הודיעו לי כי הייתי צריך לקנות כרטיס PCI חדש אם אני רוצה לנצל את 3GB / S מהירות, אז עשיתי את זה. עבור 76 $ כפול את מהירות הכונן הקשיח צריך להיות עסקה טובה. אז אני פשוט יהיה להגדיר את המערכת כאשר הכרטיס החדש יגיע. אני נודיע לך אם אני לרוץ לתוך כל הבעיות אז, אבל אני מקווה המדריך שמגיע עם זה צריך להספיק. תודה:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת 2x כוננים קשיחים - 1x EIDE SATA & 1x | murph | כוננים & נשלפת | 1 | -27 פברואר 2009 14:16 |
| עזרה התקנת 2 כונני SATA-DVD | Rawimpact | כוננים & נשלפת | 3 | 2nd פברואר 2009 10:04 |
| מתקשה להתקין 2000 | robina80 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 21 ספטמבר 2008 09:07 |
| צרות באמצעות כונני IDE ו SATA ביחד: ( | PavlovPuppy | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 14th פברואר 2008 01:56 |
| אני נתקל בבעיות בהתקנת sim ישוב 4 | Xavier | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 26 יוני 2007 15:00 |
| שרשרת כלים | |
| |