mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Turiu problemų diegiant vidaus kietus diskus.

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 21, 2007, 10:34
Narys

Default Turiu problemų diegiant vidaus kietus diskus.

Labas,

Turiu problemų diegiant vidaus kietus diskus.

Kompiuterio Desktop Dual Xeon 3.06 GHz, ir yra du kietieji diskai Seagate 7.200,16 500GB SATA diskai 16M.

Noriu jį pastatyti į veidrodį RAID1 masyvą, todėl vienas 500GB veidrodžiai kitų.

Aš pradėjau su dviem kietus diskus tik viena, pašalinant Jumper blokų ribas nuo 3GB / s greičiu iki 1.5GB / s operacijos, padėkite SATA duomenų bei elektros kabeliai ir ten (2 jungtys visi), slenkamas jį įlankoje, o įsukus jį į vietą.

Bet Windows XP Pro įdiegti CD pasakė nebuvo diskų aptikti.

Ką turėčiau daryti?

Ačiū
Old Rugsėjis 21, 2007, 12:57
Donorų grupės

Keista, patikrinkite nustatymus BIOS ar kas poreikiai keičiasi.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Rugsėjis 21, 2007, 13:06
Narys

Update: I susisiekė Visionman, savo sistemos kūrėjas, ir rado viską atlikti. Tai gerai aš padariau, nes man reikalingi vairuotojai iš svetainės aš niekada nebuvo ir whatnot. Jie taip pat informavo mane, kad man reikia pirkti nauja PCI-kortelę, jei noriu pasinaudoti 3Gb / s greičiu, todėl aš tai padarė. Už dvigubą disko greitį 76 $ turėtų būti geras sandoris. So I'll just steigti mano sistema, kai ateina naujos kortelės. I'll let you know, jeigu aš paleisti į visas problemas ten, bet tikiuosi, vadove, kuris ateina su juo turėtų būti pakankamas.
Ačiū:)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Diegimas 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x Murph Drives & Removable Media 1 27 vasaris 2009 14:16
Pagalba Diegimas 2 SATA DVD Rawimpact Drives & Removable Media 3 2 vasaris 2009 10:04
Problemų diegiant 2.000 robina80 Windows "operacinės sistemos 1 21 rugsėjis 2008 09:07
Problema naudojant IDE, SATA kartu: ( PavlovPuppy General Hardware Chat 5 14 vasaris 2008 01:56
Turiu problemų diegiant Sim City 4 Xavier Windows "operacinės sistemos 2 Birželis 26, 2007 15:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.