![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu problemų diegiant vidaus kietus diskus. Kompiuterio Desktop Dual Xeon 3.06 GHz, ir yra du kietieji diskai Seagate 7.200,16 500GB SATA diskai 16M. Noriu jį pastatyti į veidrodį RAID1 masyvą, todėl vienas 500GB veidrodžiai kitų. Aš pradėjau su dviem kietus diskus tik viena, pašalinant Jumper blokų ribas nuo 3GB / s greičiu iki 1.5GB / s operacijos, padėkite SATA duomenų bei elektros kabeliai ir ten (2 jungtys visi), slenkamas jį įlankoje, o įsukus jį į vietą. Bet Windows XP Pro įdiegti CD pasakė nebuvo diskų aptikti. Ką turėčiau daryti? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keista, patikrinkite nustatymus BIOS ar kas poreikiai keičiasi.
| |||
| |||
| Update: I susisiekė Visionman, savo sistemos kūrėjas, ir rado viską atlikti. Tai gerai aš padariau, nes man reikalingi vairuotojai iš svetainės aš niekada nebuvo ir whatnot. Jie taip pat informavo mane, kad man reikia pirkti nauja PCI-kortelę, jei noriu pasinaudoti 3Gb / s greičiu, todėl aš tai padarė. Už dvigubą disko greitį 76 $ turėtų būti geras sandoris. So I'll just steigti mano sistema, kai ateina naujos kortelės. I'll let you know, jeigu aš paleisti į visas problemas ten, bet tikiuosi, vadove, kuris ateina su juo turėtų būti pakankamas. Ačiū:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diegimas 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | Murph | Drives & Removable Media | 1 | 27 vasaris 2009 14:16 |
| Pagalba Diegimas 2 SATA DVD | Rawimpact | Drives & Removable Media | 3 | 2 vasaris 2009 10:04 |
| Problemų diegiant 2.000 | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 21 rugsėjis 2008 09:07 |
| Problema naudojant IDE, SATA kartu: ( | PavlovPuppy | General Hardware Chat | 5 | 14 vasaris 2008 01:56 |
| Turiu problemų diegiant Sim City 4 | Xavier | Windows "operacinės sistemos | 2 | Birželis 26, 2007 15:00 |
| Temos įrankiai | |
| |