![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki,
Man ir problēmas ar instalēšanu iekšējo cieto disku. Datora darbvirsmas Dual Xeon 3,06 GHz, un cietie diski ir divi Seagate 7200,16 500GB SATA 16M diskus. Es vēlos, lai tā izveido RAID1 mirror masīvs, lai viens 500GB spoguļi otru. Es sāku ar vienu no diviem cietajiem diskiem, noņemot jumper bloks, kas ierobežo ātrumu no 3GB / s 1.5GB / s darbību, ielieciet SATA datu un barošanas kabeļu tur, (2 savienojumi all), slīdot uz leju to Bay un ieskrūvē to vietā. Bet Windows XP Pro instal CD teica, ka nebija nekādu cieto disku diskdzinis. Ko man darīt? Paldies |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dīvaini, pārbaudiet iestatījumu BIOS redzēt, vai kaut kas vajadzības mainās.
|
|||
|
|||
|
Update: Es sazinājās Visionman, celtnieks manas sistēmas, un atzina, viss out. Tā ir laba lieta, ko es izdarīju, jo man vajadzēja vadītājus no vietām, es nekad neesmu bijis un plauktiņš. Tie arī informēja mani, ka man vajadzēja iegādāties jaunu PCI karti, ja es gribēju, lai izmantotu 3GB / s ātrumu, tāpēc es to izdarīja. Dubultu cieto disku ātruma 76 $ ir labs darījums. Tāpēc es ņemšu tikai izveidot manu sistēmu, kad jaunās kartes ierodas. I'll let jūs zināt, ja es uzskriet kādas problēmas tad, bet cerams, rokasgrāmata, kas nāk ar to vajadzētu pietikt.
Thank you:) |