![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Mam problemy z instalacją wewnętrznych dysków twardych. Komputer desktop Dual Xeon 3,06 GHz i dwa dyski twarde Seagate 7200.16 500GB SATA 16M dyskach. Chcę go ustawić w RAID1 array lustro, więc trzeba 500GB lusterka innych. Zacząłem z jednym z dwóch dysków twardych, usuwanie skoczek zablokować limity prędkości z 3GB / s do 1,5 Gb / s operacji wprowadzenia danych SATA i kable tam, (2 połączenia we wszystkich), wsunął go w Bay i przykręcić go w miejscu. Jednak Windows XP Pro rata CD powiedziała, że nie wykryto dysków twardych. Co mam zrobić? Dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dziwne, sprawdzić ustawienia w BIOS-ie, czy coś zmieniających się potrzeb.
| |||
| |||
| Aktualizacja: Skontaktowałem Visionman, budowniczy mój system, i znaleźć wszystkiego. To dobrze zrobiłem, bo potrzebne sterowniki ze stron nigdy nie było i etażerka. Oni także poinformował mnie, że muszę kupić nową kartę PCI, jeśli chcę korzystać z 3GB / s prędkości, więc zrobiłem to. 76 dolarów za dwukrotnie twardy prędkość jazdy powinna być dobry interes. So I'll just skonfigurować system, gdy nowa karta dotrze. I'll let you know, jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy wtedy, ale miejmy nadzieję, że pochodzi z instrukcji to powinno być wystarczające. Dziękuję:) |