mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Sunt probleme cu instalarea de hard disk-uri interne.

Reply

Thread Tools
Old 21 Sep 2007, 10:34
Grupul de stat

Salut,

Sunt probleme cu instalarea de hard disk-uri interne.

Computerul este un desktop Dual Xeon 3.06 GHz, şi sunt două unităţi de hard disk Seagate 7200.16 500GB SATA 16M unităţi.

Vreau să setaţi-o într-o oglindă raid1 matrice, astfel încât o 500GB oglinzi de altă parte.

Am inceput cu doar una din cele două unităţi de hard disk, scoate Jumper bloc că limitele de viteză la 3GB / s la 1.5GB / s operaţie, pune SATA cabluri de date şi de putere acolo, (2 conexiuni în toate), slid-o în un loc de trecere, şi a stricat-o, în loc.

Dar, de Windows XP Pro instala CD spus nu s-au detectat unităţi de hard disk.

Ce trebuie să fac?

Mulţumesc
Old 21 Sep 2007, 12:57
Grupul de donator

Ciudat, verificaţi setările din BIOS-ul se vedea nimic, dacă are nevoie de schimbare.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 21 Sep 2007, 13:06
Grupul de stat

Update: Am contactat Visionman, constructor de pe sistemul meu, şi am găsit totul afară. Este un lucru bun am facut-o, pentru că am nevoie de drivere de la site-uri le-am fost niciodată şi la fleacuri. De asemenea, au informat că mi-am nevoie să cumpere un nou card PCI, dacă am vrut să profite de 3GB / s viteza, asa ca am facut asta. 76 dolari pentru a dubla viteza de hard-disk ar trebui să fie o afacere bună. Deci, voi înfiinţa doar pe sistemul meu, atunci când sosesc noi carte. Voi lasa sa stiu daca am rula în orice probleme de atunci, dar, sperăm, manualul care vine cu ea ar trebui să fie suficiente.
Mulţumesc:)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.