![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám problémy s inštaláciou vnútorných pevných diskov. Počítač je stolný Dual Xeon 3,06 GHz, a sú dva pevné disky Seagate 7200.16 500GB SATA disky 16M. Chcem si ho môžete nastaviť v poli RAID1 zrkadle, tak jeden 500GB zrkadlá ostatné. Začal som s jedným z dvoch pevných diskov, odstrániť prepojku bloku, ktorý obmedzuje rýchlosť od 3 GB / s na 1.5Gb / s prevádzkou, dal SATA dátové a napájacie káble tam, (2 spoje vo všetkých), skĺzol vo zálive, a skrutkované je na svojom mieste. Ale Windows XP Pro inštalačné CD uviedlo, že žiadne pevné disky zistená. Čo mám robiť? Ďakujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Strange, skontrolujte nastavenia v BIOSu, či niečo potrebuje zmenu.
| |||
| |||
| Update: I kontaktoval Visionman, staviteľ môjho systému, a zistil, všetko von. Je to dobrá vec, ktorú som urobil, pretože som potrebné ovládače z lokalít, som nikdy nebol, a ktovie čo ešte. Tiež mi povedal, že som potreboval kúpiť nové PCI karty, ak by som chcel využiť 3 GB / s rýchlosť, tak som to urobil. 76 dolárov za dvojnásobnú rýchlosť pevného disku by mal byť dobrý obchod. Tak som si len nastaviť svoj systém, kedy dorazia nové karty. Dám vám vedieť, či som dostať do problémov potom, ale dúfajme, že v príručke, ktorá prichádza s ňou by mala byť dostačujúca. Thank you:) |