мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Им 'имајући невоље инсталирате интерних тврдих дискова.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. сеп 2007, 10:34
Мембер Гроуп

Default Им 'имајући невоље инсталирате интерних тврдих дискова.

Здраво,

Им 'имајући невоље инсталирате интерних тврдих дискова.

Рачунар је десктоп Дуал Ксеон 3,06 ГХз, као и тврдих дискова су два 7.200,16 СЕАГАТЕ 500ГБ САТА дискови 16М.

Желим да га усправи у РАИД1 поље огледало, тако да један 500ГБ огледала са друге стране.

Почела сам са само један од два тврд Погони, уклањањем јумпер блоцк који ограничава брзину од 3ГБ / с до 1.5ГБ / с радом, ставите САТА података и енергетски каблови тамо, (2 у свим везама), слиде то у залив, и то у упропашћена место.

Али Уиндоус КСП Про инсталирајте ЦД-а је рекао није било тврд Погони показати.

Шта да радим?

Хвала
Old 21. сеп 2007, 12:57
Донаторска Група

Чудне проверити подешавања у БИОС погледати ако ништа потребе мењају.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 21. сеп 2007, 13:06
Мембер Гроуп

Упдате: И цонтацтед Висионман је градитељ мој систем и нашао све ван. То је добра ствар сам учинио, јер сам потребне дривер из интерфејса никад нисам била и ситница. Такође су обавијештени ми је да сам је потребно за куповину новог ПЦИ картице, ако сам хтјела искористити на 3ГБ / с брзину, па ми је то учинио. 76 $ за брачни хард дриве спеед би требао бити добар посао. Зато ћу само поставити мој систем када стигне нова картица. Ја ћу Вас обавестили кад бих упасти у било какве проблеме тада, али надајмо се приручник који сте добили са њим би требало да буде довољно.
Хвала вам:)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Инсталирање 2кс Хард Дривес - 1кс Еиде САТА & 1кс мурпх Дривес & Измјењиви медији 1 27 фебруар 2009 14:16
Помоћ Инсталирање 2 САТА ДВД погони Рауимпацт Дривес & Измјењиви медији 3 2 фебруар 2009 10:04
Након што инсталирате невоље 2000 робина80 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 21. сеп 2008 09:07
Троубле коришћењем ИДЕ и САТА дискови заједно: ( ПавловПуппы Генерал Хардуаре Цхат 5 14 фебруар 2008 01:56
Имам проблема са инсталирањем Сим Циты 4 Ксавиер Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 26. јуна 2007 15:00
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц