![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Им 'имајући невоље инсталирате интерних тврдих дискова. Рачунар је десктоп Дуал Ксеон 3,06 ГХз, као и тврдих дискова су два 7.200,16 СЕАГАТЕ 500ГБ САТА дискови 16М. Желим да га усправи у РАИД1 поље огледало, тако да један 500ГБ огледала са друге стране. Почела сам са само један од два тврд Погони, уклањањем јумпер блоцк који ограничава брзину од 3ГБ / с до 1.5ГБ / с радом, ставите САТА података и енергетски каблови тамо, (2 у свим везама), слиде то у залив, и то у упропашћена место. Али Уиндоус КСП Про инсталирајте ЦД-а је рекао није било тврд Погони показати. Шта да радим? Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чудне проверити подешавања у БИОС погледати ако ништа потребе мењају.
| |||
| |||
| Упдате: И цонтацтед Висионман је градитељ мој систем и нашао све ван. То је добра ствар сам учинио, јер сам потребне дривер из интерфејса никад нисам била и ситница. Такође су обавијештени ми је да сам је потребно за куповину новог ПЦИ картице, ако сам хтјела искористити на 3ГБ / с брзину, па ми је то учинио. 76 $ за брачни хард дриве спеед би требао бити добар посао. Зато ћу само поставити мој систем када стигне нова картица. Ја ћу Вас обавестили кад бих упасти у било какве проблеме тада, али надајмо се приручник који сте добили са њим би требало да буде довољно. Хвала вам:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталирање 2кс Хард Дривес - 1кс Еиде САТА & 1кс | мурпх | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 27 фебруар 2009 14:16 |
| Помоћ Инсталирање 2 САТА ДВД погони | Рауимпацт | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 2 фебруар 2009 10:04 |
| Након што инсталирате невоље 2000 | робина80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 21. сеп 2008 09:07 |
| Троубле коришћењем ИДЕ и САТА дискови заједно: ( | ПавловПуппы | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 14 фебруар 2008 01:56 |
| Имам проблема са инсталирањем Сим Циты 4 | Ксавиер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 26. јуна 2007 15:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |