менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

У мене виникли проблеми з установкою внутрішніх жорстких дисків.

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 вересня 2007, 10:34
Член групи

Default У мене виникли проблеми з установкою внутрішніх жорстких дисків.

Здравствуйте,

У мене виникли проблеми з установкою внутрішніх жорстких дисків.

Комп'ютер Desktop Dual Xeon 3.06 ГГц, а також жорсткі диски Seagate два 7200,16 500GB SATA дисків 16M.

Я хочу, щоб встановити його в масив RAID1 дзеркала, так що 500GB дзеркал з іншого боку.

Я почав з одного з двох жорстких дисків, видалення перемички блоку, який обмежує швидкість, з 3 Гбіт / с до 1,5 Гбіт / с операції, поставив даних SATA і кабель живлення там, (2 підключення у всіх), засунув у Бей, і загвинчується її на місце.

Але Windows XP Pro установку компакт сказав, що не було виявлено жорстких дисків.

Що я повинен робити?

Спасибо
Old 21 вересня 2007, 12:57
Донор групи

Дивно, перевірте налаштування в BIOS см. У будь-якому випадку необхідно змінити.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 21 вересня 2007, 13:06
Член групи

Оновлення: Я зв'язався Visionman, будівельник моїй системі, і все через знайдено. Це добре, що я зробив, тому що необхідні драйвери з сайтів, я ніколи не був і ще багато чого. Вони також повідомили мені, що мені необхідно придбати нову карту PCI, якщо я хочу, щоб скористатися 3 Гб / с швидкість, тому я зробила це. $ 76 за номер жорсткого диска швидкість повинна бути гарна угода. Тому я просто встановлював систему, коли приходить нова картка. Я дам вам знати, якщо я біжу на те жодних проблем, але ми сподіваємося, що керівництво приходить з нею має бути достатньо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
2x встановлення жорстких дисків - 1x EIDE & 1x SATA Мерфі Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 27 лютого 2009 14:16
Довідки з установки 2 SATA DVD диски Rawimpact Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 2 лютого 2009 10:04
Маючи проблеми з установкою 2000 robina80 Операційні системи Windows 1 21 вересня 2008 09:07
Труднощі при використанні IDE і SATA диски разом: ( PavlovPuppy Генеральний обладнання чат 5 14 лютого 2008 01:56
У мене виникають проблеми з установкою Sim City 4 Xavier Операційні системи Windows 2 26 червня 2007 15:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.