![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, У мене виникли проблеми з установкою внутрішніх жорстких дисків. Комп'ютер Desktop Dual Xeon 3.06 ГГц, а також жорсткі диски Seagate два 7200,16 500GB SATA дисків 16M. Я хочу, щоб встановити його в масив RAID1 дзеркала, так що 500GB дзеркал з іншого боку. Я почав з одного з двох жорстких дисків, видалення перемички блоку, який обмежує швидкість, з 3 Гбіт / с до 1,5 Гбіт / с операції, поставив даних SATA і кабель живлення там, (2 підключення у всіх), засунув у Бей, і загвинчується її на місце. Але Windows XP Pro установку компакт сказав, що не було виявлено жорстких дисків. Що я повинен робити? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дивно, перевірте налаштування в BIOS см. У будь-якому випадку необхідно змінити.
| |||
| |||
| Оновлення: Я зв'язався Visionman, будівельник моїй системі, і все через знайдено. Це добре, що я зробив, тому що необхідні драйвери з сайтів, я ніколи не був і ще багато чого. Вони також повідомили мені, що мені необхідно придбати нову карту PCI, якщо я хочу, щоб скористатися 3 Гб / с швидкість, тому я зробила це. $ 76 за номер жорсткого диска швидкість повинна бути гарна угода. Тому я просто встановлював систему, коли приходить нова картка. Я дам вам знати, якщо я біжу на те жодних проблем, але ми сподіваємося, що керівництво приходить з нею має бути достатньо. Спасибо:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2x встановлення жорстких дисків - 1x EIDE & 1x SATA | Мерфі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 27 лютого 2009 14:16 |
| Довідки з установки 2 SATA DVD диски | Rawimpact | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 2 лютого 2009 10:04 |
| Маючи проблеми з установкою 2000 | robina80 | Операційні системи Windows | 1 | 21 вересня 2008 09:07 |
| Труднощі при використанні IDE і SATA диски разом: ( | PavlovPuppy | Генеральний обладнання чат | 5 | 14 лютого 2008 01:56 |
| У мене виникають проблеми з установкою Sim City 4 | Xavier | Операційні системи Windows | 2 | 26 червня 2007 15:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |