![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Трябва да сложите нов твърд диск в моя Fujitsu amilio m1425 лаптоп. Може някой моля кажете ми как да форматирате новия диск и когато включа лаптопа какво трябва да направя с BIOS, трябва ли да се използва Fdisk ако да как, след това на какъв етап да поставя върху Windows XP и как - аз съм новак, но с някои добри инструкции Знам, че мога да направя това. Очаквам с нетърпение да ви отговори. Саймън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да го изправи на вашия BIOS, така че да стартирате от CD, тогава, когато той поиска от вас да натиснете произволен клавиш, за да стартирате от CD останалото е самостоятелно обяснителни наистина Тя ще поиска от вас, ако искате да форматирате и инсталирате новата операционна система и т.н.
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| И така, какво ви казвам е само поставя нови dard устройство в лаптоп и следвайте инструкциите на екрана?, той автоматично ще ме вземе на BIOS, или трябва да натиснете бутон за стартиране? Rgds Саймън |
|
| |||
| |||
| Вие ще трябва да натиснете F8, или може би DEL да въведете своя BIOS при зареждане на екрана, след това да го настроите за да стартирате от CD първият, който ще бъде под обувка ред или нещо подобно
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Благодарение socialwarfare аз ще пробвам |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инструкции за това как да форматирате нов твърд диск | eddyjack | Дискове & сменяемите носители | 5 | 12-ти Октомври, 2009 07:11 |
| Формат на външен твърд диск | shig | Дискове & сменяемите носители | 3 | 5-ти октомври 2009 година 07:08 |
| Начин, за да създадете дял, без да се налага да форматирам моя твърд диск в Windows 7 | Razer | Дискове & сменяемите носители | 14 | 18 май 2009 г. 12:12 |
| Моята книга ES 500gb USB твърд диск не може да форматирате | metzy75 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 21 Юни 2008 13:15 |
| Как да форматирате Първичен Hard Drive | malaz | Windows операционни системи | 1 | 18-ти септември 2007 07:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |