![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám ho úplně nový pevný disk do svého notebooku Fujitsu amilio m1425. Mohl by někdo prosím, řekněte mi, jak se nový formát disku a když jsem zase na notebook, co mám dělat na bios, mám použít fdisk pokud ano, jak pak v jaké fázi mám dát na Windows XP a jak - i am a novice, ale s nějakým dobrým návodu Vím, že to dokážeme. Těším se na Vaše odpovědi. Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty by měly stanovit, že v nastavení systému BIOS tak, aby bylo zavedení systému z CD, pak, když se zeptá, stiskněte libovolnou klávesu pro start z CD zbytek je samozřejmý fakt Bude se ptát, zda chcete formátu a instalaci nového operačního systému a tak dále
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| takže to, co říká, je jen vaše dal nový DARD disk do notebooku, a postupujte podle pokynů na obrazovce?, bude automaticky mi na bios nebo mám stisknout tlačítko pro zahájení podnikání? Rgds Simon |
|
| |||
| |||
| budete muset stisknout klávesu F8 nebo možná DEL zadejte své bios na boot obrazovku, nastavte ji na první boot z CD, které bude v rámci zaváděcí pořadí nebo něco podobného
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| díky socialwarfare jsem, že se pokusí |