![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω να θέσω ένα νέο σκληρό δίσκο μου σε Fujitsu amilio m1425 laptop. Μπορεί περίπου ένα παρακαλώ να μου πει πώς να διαμορφώσετε το νέο δίσκο και όταν ενεργοποιήσετε το φορητό υπολογιστή τι πρέπει να κάνω για να το BIOS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το fdisk, αν ναι, με ποιον τρόπο, στη συνέχεια, σε ποιο στάδιο που μπορώ να κάνω για τα Windows XP και πώς - Είμαι αρχάριος, αλλά με λίγη καλή οδηγίες Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Ανυπομονώ για τις απαντήσεις σας. Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να ρυθμίσετε το BIOS σας, έτσι ώστε να ξεκινήσουν από ένα CD, στη συνέχεια, όταν σας ζητήσει να πατήσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από CD το υπόλοιπο είναι αυτονόητη αιτιολογική πραγματικά Θα τον ρωτήσουμε αν θέλετε να διαμορφώσετε και εγκατάσταση νέου λειτουργικού συστήματος, κλπ.
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| ναι, τι σας λέει ακριβώς που είναι το νέο DARD οδηγούν στο φορητό υπολογιστή και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη;, θα ήθελα να λαμβάνουν αυτόματα το bios ή πρέπει να πατήστε ένα κουμπί για την εκκίνηση; Rgds Simon |
|
| |||
| |||
| θα πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο F8 ή ίσως DEL, για να τεθεί το BIOS κατά την εκκίνηση της οθόνης, τότε που για να εκκινήσετε από το CD πρώτη, που θα είναι υπό εκκίνησης τάξη ή κάτι παρόμοιο
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| χάρη socialwarfare θα προσπαθήσω ότι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οδηγίες για το πώς να διαμορφώσετε ένα νέο σκληρό δίσκο | eddyjack | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 12 Οκτωβρίου 2009 07:11 |
| Μορφή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | shig | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 5 Οκτωβρίου 2009 07:08 |
| Ένας τρόπος για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα, χωρίς να χρειάζεται να μου μορφή σκληρού δίσκου στα Windows 7 | Razer | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 14 | 18 Μαΐου 2009 12:12 |
| Το βιβλίο ES 500GB USB σκληρό δίσκο σε θέση να μορφή | metzy75 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 21 Ιουν 2008 13:15 |
| Πώς να διαμορφώσετε την Πρωτοβάθμια Hard Drive | malaz | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 18η Σεπ 2007 07:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |