manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Instalacija i format novi tvrdi disk - htjela pomoći

Reply

Thread Tools
Old 5. listopad 2007, 14:42
Novi član grupe

Default Instalacija i format novi tvrdi disk - htjela pomoći

Moram staviti potpuno novi tvrdi disk u moju Fujitsu amilio m1425 laptop. Mogao netko molim recite mene kako formatirati novi disk i kad sam uključivanje laptopa Šta treba da uradim, da bi u BIOS-u, Moram li koristiti fdisk ako je tako kako je, a zatim na pozornici šta da stavim na Windows XP i kako - Ja sam početnik, ali uz malo dobre upute Znam ja mogu učiniti.

Ja gledati prema naprijed na svoje odgovore.

Simon
Old 5. listopad 2007, 16:46
Moderator / ica grupe

Trebali biste ga postavili u svojem BIOS tako da čizma iz CD-a, onda kada ga pita vas da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a ostala je samo objasnidbeni stvarno
To će vas pitati ako želite formatu i instalirajte novi operacijski sustav i tako dalje

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 6. listopad 2007, 04:03
Novi član grupe

tako što je rekao: samo staviti novi dard disk u laptop i slijedite upute na ekranu?, ona će automatski uzeti me u bios ili ću morati pritisnuti dugme na start up?

Rgds

Simon
Old 6. listopad 2007, 04:22
Moderator / ica grupe

ćete morati pritisnuti F8 ili možda DEL da unesete bios na boot ekranu, a zatim postavite je to čizma iz CD-a na prvo mjesto, koje će biti pod boot redoslijed ili nešto slično

Old 6. listopad 2007, 04:25
Novi član grupe

hvala socialwarfare ću pokušati da
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Upute o tome kako oblikovati novi tvrdi disk eddyjack Drives & Izmjenjivi mediji 5 12 listopad 2009 07:11
Oblikovanje Vanjski Hard disk shig Drives & Izmjenjivi mediji 3 5. listopada 2009 07:08
A način da stvorite particiju bez formatu moj hard disk u sustavu Windows 7 Razer Drives & Izmjenjivi mediji 14 18. svibnja 2009 12:12
Moje knjige ES 500gb usb hard disk nesposoban to oblik zapisa metzy75 Drives & Izmjenjivi mediji 4 21. lipnja 2008 13:15
Kako formatirati Primary Hard Drive malaz Windows Operating Systems 1 18. Ruj 2007 07:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.