![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moram staviti potpuno novi tvrdi disk u moju Fujitsu amilio m1425 laptop. Mogao netko molim recite mene kako formatirati novi disk i kad sam uključivanje laptopa Šta treba da uradim, da bi u BIOS-u, Moram li koristiti fdisk ako je tako kako je, a zatim na pozornici šta da stavim na Windows XP i kako - Ja sam početnik, ali uz malo dobre upute Znam ja mogu učiniti. Ja gledati prema naprijed na svoje odgovore. Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebali biste ga postavili u svojem BIOS tako da čizma iz CD-a, onda kada ga pita vas da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a ostala je samo objasnidbeni stvarno To će vas pitati ako želite formatu i instalirajte novi operacijski sustav i tako dalje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| tako što je rekao: samo staviti novi dard disk u laptop i slijedite upute na ekranu?, ona će automatski uzeti me u bios ili ću morati pritisnuti dugme na start up? Rgds Simon |
|
| |||
| |||
| ćete morati pritisnuti F8 ili možda DEL da unesete bios na boot ekranu, a zatim postavite je to čizma iz CD-a na prvo mjesto, koje će biti pod boot redoslijed ili nešto slično
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| hvala socialwarfare ću pokušati da |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Upute o tome kako oblikovati novi tvrdi disk | eddyjack | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 12 listopad 2009 07:11 |
| Oblikovanje Vanjski Hard disk | shig | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 5. listopada 2009 07:08 |
| A način da stvorite particiju bez formatu moj hard disk u sustavu Windows 7 | Razer | Drives & Izmjenjivi mediji | 14 | 18. svibnja 2009 12:12 |
| Moje knjige ES 500gb usb hard disk nesposoban to oblik zapisa | metzy75 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 21. lipnja 2008 13:15 |
| Kako formatirati Primary Hard Drive | malaz | Windows Operating Systems | 1 | 18. Ruj 2007 07:16 |
| Thread Tools | |
| |