kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Telepítse és formátumú új merevlemezt - segíteni akartam

Reply

Téma eszközök
Old Október 5 2007, 14:42
Új tag Csoport

Van, hogy egy teljesen új merevlemezt be a Fujitsu amilio m1425 laptop. Tudna valaki legyen szíves mondja meg, hogyan lehet az új formátum gépjárművezetéshez és amikor bekapcsolja a laptopot Mit kell tennem, hogy a BIOS-ban, tudom, hogy használja fdisk ha igen, hogyan, akkor melyik fázisban tudom helyezni a Windows XP és how - Én újonc, de jó néhány utasítást Tudom, tudom csinálni.

Alig várom, hogy a válaszok.

Simon
Old Október 5 2007, 16:46
Moderátor Csoport

Akkor meg ki a BIOS, hogy boot CD, akkor, amikor azt kéri, hogy bármely gomb megnyomásával indítható a CD a többi már magától értetődő igazán
Meg fog kérni, ha a kívánt formátumot, és telepíti az új operációs rendszer és így tovább

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Október 6 2007, 04:03
Új tag Csoport

igen, mi az a mondás, hogy az éppen új DARD meghajtót a laptop és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat?, majd automatikusan megteszi nekem, hogy a BIOS-ban, vagy tudom, hogy nyomja meg a gombot start up?

Rgds

Simon
Old Október 6 2007, 04:22
Moderátor Csoport

akkor nyomja meg a DEL F8 vagy talán, hogy a BIOS a boot képernyő, majd állítsd be a boot CD-t először, hogy az lesz, hogy a csomagtartó, vagy valami hasonló

Old Október 6 2007, 04:25
Új tag Csoport

köszönet socialwarfare megpróbálom hogy
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.