![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van, hogy egy teljesen új merevlemezt be a Fujitsu amilio m1425 laptop. Tudna valaki legyen szíves mondja meg, hogyan lehet az új formátum gépjárművezetéshez és amikor bekapcsolja a laptopot Mit kell tennem, hogy a BIOS-ban, tudom, hogy használja fdisk ha igen, hogyan, akkor melyik fázisban tudom helyezni a Windows XP és how - Én újonc, de jó néhány utasítást Tudom, tudom csinálni. Alig várom, hogy a válaszok. Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akkor meg ki a BIOS, hogy boot CD, akkor, amikor azt kéri, hogy bármely gomb megnyomásával indítható a CD a többi már magától értetődő igazán Meg fog kérni, ha a kívánt formátumot, és telepíti az új operációs rendszer és így tovább
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| igen, mi az a mondás, hogy az éppen új DARD meghajtót a laptop és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat?, majd automatikusan megteszi nekem, hogy a BIOS-ban, vagy tudom, hogy nyomja meg a gombot start up? Rgds Simon |
|
| |||
| |||
| akkor nyomja meg a DEL F8 vagy talán, hogy a BIOS a boot képernyő, majd állítsd be a boot CD-t először, hogy az lesz, hogy a csomagtartó, vagy valami hasonló
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| köszönet socialwarfare megpróbálom hogy |