פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

התקן ופורמט כונן קשיח חדש - רוצה לעזור

Reply

שרשרת כלים
Old 5 אוקטובר 2007, 14:42
קבוצת חברות חדשות

אני חייב לשים חדש לתוך הכונן הקשיח שלי amilio Fujitsu m1425 הנייד. חלק אחד יכול בבקשה תגיד לי איך לפרמט את הכונן החדש וכאשר אני מפעיל את הנייד מה אני צריך לעשות את ה-BIOS, האם אני חייב להשתמש Fdisk כיצד אם כן, אז באיזה שלב לעשות שמתי ב-Windows XP ו איך - אני מתחיל אבל עם ההוראות טובות אני יודע שאני יכול לעשות את זה.

אני מצפה את תגובות.

סיימון
Old 5 אוקטובר 2007, 16:46
מנהל קבוצת

אתה צריך להגדיר אותו ב-BIOS שלך כך boot from CD, ואז כשהוא מבקש ממך ללחוץ על מקש כלשהו כדי לאתחל מהתקליטור את השאר היא עצמאית מבאר באמת
האם הוא שאל אותך אם אתה מעוניין לאתחל ולהתקין את מערכת ההפעלה החדשה וכן הלאה

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 6 אוקטובר 2007, 04:03
קבוצת חברות חדשות

אז מה את אומרת, היא רק לשים את הכונן החדש dard לתוך הנייד ועקוב אחר ההוראות על המסך?, האם זה באופן אוטומטי כדי לקחת לי את ה-BIOS או האם אני חייב ללחוץ על לחצן הפעלה?

Rgds

סיימון
Old 6 אוקטובר 2007, 04:22
מנהל קבוצת

תצטרך ללחוץ על F8 או אולי DEL כדי להזין את ה-BIOS אתחול לעבר המסך, לאחר מכן בחר בו כדי לאתחל מהתקליטור הראשון, זה יהיה על פי סדר האתחול או משהו דומה

Old 6 אוקטובר 2007, 04:25
קבוצת חברות חדשות

תודה socialwarfare אני אנסה את זה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.