![]() |
|
| |||
| |||
| אני חייב לשים חדש לתוך הכונן הקשיח שלי amilio Fujitsu m1425 הנייד. חלק אחד יכול בבקשה תגיד לי איך לפרמט את הכונן החדש וכאשר אני מפעיל את הנייד מה אני צריך לעשות את ה-BIOS, האם אני חייב להשתמש Fdisk כיצד אם כן, אז באיזה שלב לעשות שמתי ב-Windows XP ו איך - אני מתחיל אבל עם ההוראות טובות אני יודע שאני יכול לעשות את זה. אני מצפה את תגובות. סיימון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להגדיר אותו ב-BIOS שלך כך boot from CD, ואז כשהוא מבקש ממך ללחוץ על מקש כלשהו כדי לאתחל מהתקליטור את השאר היא עצמאית מבאר באמת האם הוא שאל אותך אם אתה מעוניין לאתחל ולהתקין את מערכת ההפעלה החדשה וכן הלאה
|
| |||
| |||
| אז מה את אומרת, היא רק לשים את הכונן החדש dard לתוך הנייד ועקוב אחר ההוראות על המסך?, האם זה באופן אוטומטי כדי לקחת לי את ה-BIOS או האם אני חייב ללחוץ על לחצן הפעלה? Rgds סיימון |
|
| |||
| |||
| תצטרך ללחוץ על F8 או אולי DEL כדי להזין את ה-BIOS אתחול לעבר המסך, לאחר מכן בחר בו כדי לאתחל מהתקליטור הראשון, זה יהיה על פי סדר האתחול או משהו דומה
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| תודה socialwarfare אני אנסה את זה |