mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Įdiegti ir formatas naują kietąjį diską - help wanted

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 5, 2007, 14:42
Naujas Narys

Default Įdiegti ir formatas naują kietąjį diską - help wanted

Turiu pateikti naują kietąjį diską į mano "Fujitsu amilio m1425 laptopa. Ar kas nors gali pasakyti kaip formatuoti naują diską ir tada, kai įjungti laptopo Ką turiu daryti, kad BIOS Ar turiu naudoti fdisk jei taip, kaip tada etape turėčiau pateikti dėl Windows XP, kaip - aš esu naujokas, bet su labai gera instrukcijas Žinau, kad galiu tai padaryti.

Nekantriai laukiu Jūsų atsakymų.

Simonas
Old Spalis 5, 2007, 16:46
Moderatorius Grupė

Jūs turėtumėte nustatyti, kad jis iki savo BIOS taip, kad paleisti iš CD, tada, kai jis prašo jūsų paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD poilsio savarankiškai AIŠKINAMASIS tikrai
Ji bus paklausti, ar norite formatuoti ir įdiegti naują operacinę sistemą ir tt

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Spalis 6, 2007, 04:03
Naujas Narys

Taigi, kas jūsų posakis tiesiog įdėti naujas DARD diską į kompiuterį ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas?, ji automatiškai bus priimti mane į BIOS ar man reikia paspausti mygtuką pradėti?

Rgds

Simonas
Old Spalis 6, 2007, 04:22
Moderatorius Grupė

Jums reikia paspausti klavišą F8, gal DEL įeiti į BIOS Boot Screen, tada pastatyti jį atsisiųsti iš CD, pirma, kad bus po įkrovos, kad arba kažkas panašaus

Old Spalis 6, 2007, 04:25
Naujas Narys

Ačiū socialwarfare aš stengsiuosi, kad
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Instrukcijos formatas naują kietąjį diską eddyjack Drives & Removable Media 5 12 spalis 2009 07:11
Formatas External Hard Drive SHIG Drives & Removable Media 3 5 spalis 2009 07:08
Kaip sukurti disko be formatuoti kietąjį diską Windows 7 Razer Drives & Removable Media 14 Gegužė 18, 2009 12:12
Mano knyga ES 500GB USB disko negali suformatuoti metzy75 Drives & Removable Media 4 Birželis 21, 2008 13:15
Kaip formatuoti Primary Hard Drive malaz Windows "operacinės sistemos 1 18 rugsėjis 2007 07:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.