![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu pateikti naują kietąjį diską į mano "Fujitsu amilio m1425 laptopa. Ar kas nors gali pasakyti kaip formatuoti naują diską ir tada, kai įjungti laptopo Ką turiu daryti, kad BIOS Ar turiu naudoti fdisk jei taip, kaip tada etape turėčiau pateikti dėl Windows XP, kaip - aš esu naujokas, bet su labai gera instrukcijas Žinau, kad galiu tai padaryti. Nekantriai laukiu Jūsų atsakymų. Simonas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs turėtumėte nustatyti, kad jis iki savo BIOS taip, kad paleisti iš CD, tada, kai jis prašo jūsų paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD poilsio savarankiškai AIŠKINAMASIS tikrai Ji bus paklausti, ar norite formatuoti ir įdiegti naują operacinę sistemą ir tt
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Taigi, kas jūsų posakis tiesiog įdėti naujas DARD diską į kompiuterį ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas?, ji automatiškai bus priimti mane į BIOS ar man reikia paspausti mygtuką pradėti? Rgds Simonas |
|
| |||
| |||
| Jums reikia paspausti klavišą F8, gal DEL įeiti į BIOS Boot Screen, tada pastatyti jį atsisiųsti iš CD, pirma, kad bus po įkrovos, kad arba kažkas panašaus
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ačiū socialwarfare aš stengsiuosi, kad |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Instrukcijos formatas naują kietąjį diską | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12 spalis 2009 07:11 |
| Formatas External Hard Drive | SHIG | Drives & Removable Media | 3 | 5 spalis 2009 07:08 |
| Kaip sukurti disko be formatuoti kietąjį diską Windows 7 | Razer | Drives & Removable Media | 14 | Gegužė 18, 2009 12:12 |
| Mano knyga ES 500GB USB disko negali suformatuoti | metzy75 | Drives & Removable Media | 4 | Birželis 21, 2008 13:15 |
| Kaip formatuoti Primary Hard Drive | malaz | Windows "operacinės sistemos | 1 | 18 rugsėjis 2007 07:16 |
| Temos įrankiai | |
| |