![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am să pun un nou hard-disk intr-mi Fujitsu amilio m1425 laptop. Poate unii o te rog, spune-mi cum sa format noul disc şi, atunci când i transforma pe laptop ce trebuie să fac pentru a BIOS-ul, nu-i trebuie să utilizaţi fdisk, dacă aşa cum, atunci, la ce etapă nu am pus pe Windows XP şi cum - Sunt un elev bun, dar cu unele instrucţiuni stiu ca pot face asta. Aştept cu nerăbdare să vă răspunsurile. Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar trebui să setaţi-o până în BIOS-ul dvs., astfel încât să booteze de pe CD-ul, atunci când vă solicită să apăsaţi orice tastă pentru a încărca de pe CD restul este auto-adevăr explicative Se va întreba dacă doriţi să-l formataţi şi a instala noul sistem de operare şi aşa mai departe
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Deci, ce-ţi spun este doar pune noi dard conduce în laptop şi urmaţi instrucţiunile de pe ecran?, va lua de mine în mod automat pentru a BIOS-ul sau trebuie sa apasati un buton pe start up? Rgds Simon |
|
| |||
| |||
| va trebui să apăsaţi F8 sau, poate, DEL pentru a introduce datele de la BIOS-ul de boot ecran, apoi setaţi-o să boot-eze de pe CD în primul rând, că va fi în conformitate cu ordinea de bootare, sau ceva similar
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| mersi socialwarfare i că va încerca |
![]() |
|
| Marcaje |