![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám ho úplne nový pevný disk do svojho notebooku Fujitsu amilio m1425. Mohol by niekto prosím, povedzte mi, ako sa nový formát disku a keď som zase na notebook, čo mám robiť na bios, mám použiť fdisk ak áno, tak potom v akej fáze mám dať na Windows XP a ako - i am a novice, ale s nejakým dobrým návode Viem, že to dokážeme.
Teším sa na Vaše odpovede. Simon |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tie by mali stanoviť, že v nastavení systému BIOS tak, aby bolo zavedenie systému z CD, potom, keď sa spýta, stlačte ľubovoľnú klávesu pre štart z CD zvyšok je samozrejmý fakt
Bude sa pýtať, či chcete formáte a inštalácii nového operačného systému a tak ďalej
|
|
|
|||
|
|||
|
takže to, čo hovorí, je len vaše dal nový DARD disk do notebooku, a postupujte podľa pokynov na obrazovke?, automaticky sa mi na bios alebo mám stlačiť tlačidlo pre začatie podnikania?
Rgds Simon |
|
|
|||
|
|||
|
budete musieť stlačiť kláves F8 alebo možná DEL zadajte svoje bios na boot obrazovku, nastavte ju na prvý boot z CD, ktoré bude v rámci zavádzaciu poradí alebo niečo podobného
|
|||
|
|||
|
vďaka socialwarfare som, že sa pokúsi
|