![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Морам ставити потпуно нови тврди диск у моју Фујитсу амилио м1425 лаптоп. Могао неко молим реците ми како форматирате нови диск и кад сам укључивање лаптоп Шта треба да урадим, да би у БИОС-у, Морам ли користити фдиск ако је тако како је, а затим на позорници шта да ставим на Уиндоус КСП и како да - Ја сам почетник, али уз мало добре упутства Знам ја могу да урадим. Ја гледати према напријед на своје одговоре. Симон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Треба да га поставили у свом БИОС тако да чизма из ЦД-а, онда када га пита вас да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а остала је само објаснидбени стварно То ће вас питати ако желите формату и инсталирајте нови оперативни систем и тако даље
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| тако што је рекао: само ставити нови дард диск у лаптоп и следите упутства на екрану?, она ће аутоматски узети ме у БИОС-или ћу морати да притиснете дугме на старт уп? Ргдс Симон |
|
| |||
| |||
| ћете морати притиснути Ф8 или можда ДЕЛ да унесете БИОС-на боот екрану, а затим поставите је то чизма из ЦД-а на прво место, које ће бити под боот редослед или нешто слично
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| хвала социалуарфаре ћу покушати да |