![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Ben Fujitsu amilio haline m1425 dizüstü yeni bir sabit disk koymak gerekir. Bazı nasıl bir format, yeni sürücü ve ne i BIOS için tek yapmanız gereken ne tür bir dizüstü bilgisayar açmak, i yapmak söyle lütfen bu Fdisk kullanımı ne, ardından at sahne i pencereleri ve XP ne koymak nasıl - i yeni ancak bazı iyi talimatları i yapabilirsiniz biliyorum.
Ben forward yanıtlar için sabırsızlanıyoruz. Simon |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bunun için BIOS böylece CD'den bu açılış, sonra ne zaman bir boot CD kalanını kendini gerçekten açıklayıcı bir tuşa basın ister bu kurmalıyım
Eğer formatı istiyor ve yeni işletim sistemi ve yüklemek Bu size soracaktır
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
|
Bunu ne söyleyerek sadece dizüstü halinde yeni Dard sürücüye koyun ve izleyin ekran talimatları on?, otomatik olarak BIOS beni alacak veya i kurmak bir düğmeye basın var mı?
Rgds Simon |
|
|
|||
|
|||
|
veya belki de açılış ekranında BIOS girmek için DEL F8 tuşuna basın, daha sonra olacak açılış CD önce ayarlamış, bu boot emrini veya benzeri altında olacak
|
|||
|
|||
|
teşekkür socialwarfare Denerim bu
|