менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Встановити і формат нового жорсткого диска - допомогти хотів

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2007, 14:42
Нові члени групи

Default Встановити і формат нового жорсткого диска - допомогти хотів

Я повинен покласти новий жорсткий диск в моїй amilio Fujitsu m1425 ноутбук. Чи може хто-небудь будь ласка, скажіть мені, як відформатувати новий диск і, коли я переходжу на ноутбуку, що мені потрібно зробити, щоб BIOS, чи повинен я використовувати FDISK, якщо так, то якою, то на якому етапі я можу перевести на Windows XP і як - я новачок, але з будь-якого товару та інструкцій знаю, що можу це зробити.

Я з нетерпінням чекаємо вашої відповіді.

Симона
Old 5 жовтня 2007, 16:46
Модератор групи

Ви повинні встановити його у вашому BIOS, так що це завантажитися з CD, а потім, коли вона просить натиснути будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска інше самоврядування пояснювальна дійсно
Вона буде просити вас, якщо ви хочете, щоб відформатувати і встановити нову операційну систему і т. д.

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 6 жовтня 2007, 04:03
Нові члени групи

Так що Ваші слова просто поставити нову Dard диск у комп'ютер і виконайте вказівки на екрані?, Чи буде він автоматично візьме мене в BIOS, або мені потрібно натиснути кнопку на запуск?

Rgds

Симона
Old 6 жовтня 2007, 04:22
Модератор групи

Вам доведеться натиснути клавішу F8 або DEL, може бути, ввести свій BIOS в завантажувальний екран, а потім встановити його для завантаження з компакт-перше, що буде перебувати під порядок завантаження або щось подібне

Old 6 жовтня 2007, 04:25
Нові члени групи

Велике спасибі socialwarfare спробує що
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Інструкції по формату нового жорсткого диска eddyjack Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 12 жовтня 2009 07:11
Формат зовнішнього жорсткого диска Shig Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 5 жовтня 2009 07:08
Спосіб створити розділ без необхідності форматувати жорсткий диск у Windows 7 Razer Знімні накопичувачі І ЗМІ 14 18 травня 2009 12:12
Моя книга ES 500gb USB жорсткий диск не може відформатувати metzy75 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 21 червня 2008 13:15
Як відформатувати жорсткий диск Primary Malaz Операційні системи Windows 1 18 вересня 2007 07:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.