![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я повинен покласти новий жорсткий диск в моїй amilio Fujitsu m1425 ноутбук. Чи може хто-небудь будь ласка, скажіть мені, як відформатувати новий диск і, коли я переходжу на ноутбуку, що мені потрібно зробити, щоб BIOS, чи повинен я використовувати FDISK, якщо так, то якою, то на якому етапі я можу перевести на Windows XP і як - я новачок, але з будь-якого товару та інструкцій знаю, що можу це зробити. Я з нетерпінням чекаємо вашої відповіді. Симона |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні встановити його у вашому BIOS, так що це завантажитися з CD, а потім, коли вона просить натиснути будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска інше самоврядування пояснювальна дійсно Вона буде просити вас, якщо ви хочете, щоб відформатувати і встановити нову операційну систему і т. д.
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Так що Ваші слова просто поставити нову Dard диск у комп'ютер і виконайте вказівки на екрані?, Чи буде він автоматично візьме мене в BIOS, або мені потрібно натиснути кнопку на запуск? Rgds Симона |
|
| |||
| |||
| Вам доведеться натиснути клавішу F8 або DEL, може бути, ввести свій BIOS в завантажувальний екран, а потім встановити його для завантаження з компакт-перше, що буде перебувати під порядок завантаження або щось подібне
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі socialwarfare спробує що |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Інструкції по формату нового жорсткого диска | eddyjack | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 12 жовтня 2009 07:11 |
| Формат зовнішнього жорсткого диска | Shig | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 5 жовтня 2009 07:08 |
| Спосіб створити розділ без необхідності форматувати жорсткий диск у Windows 7 | Razer | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 14 | 18 травня 2009 12:12 |
| Моя книга ES 500gb USB жорсткий диск не може відформатувати | metzy75 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 21 червня 2008 13:15 |
| Як відформатувати жорсткий диск Primary | Malaz | Операційні системи Windows | 1 | 18 вересня 2007 07:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |