![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки знае за добра връзка за инструкции за инсталиране на твърдия диск. Също така, ще трябва да преинсталирате Windows на този HD както е добре? Това е основната цел ще бъде да съхраните данните за запушват и да не ми първични един. Желаете ли също така списък начини за partioning твърдия диск ви позволява да съхранявате казват: снимки, големи Docs, RAR файлове, и т.н., така че всеки има своя собствена дестинация. Благодаря предварително, MPenney |
|
| |||
| |||
| Здравей mpenney Бъдете спокойни, че това е лесна работа без да преинсталирате, но трябва да отнеме няколко предпазни мерки. Лесното решение е USB външен, но ако искате вътрешен тогава трудната част е обикновено маневриране на новия диск на място. Някои случаи това лесно от други. Ако се предположи, че тези дискове са IDE, дънни платки обикновено имате два IDE (PATA) съединители и вие ще видите лента вътре става от съществуващите HDD с един конектор. На CD устройството ще има друга каишка отиваш до другата, или те могат да споделят необичайно каишка. Ако видите друг конектор на каишка отиваш в HDD, вашата работа е опростен, в противен случай ще трябва да си купите IDE кабел с два Включено. Сега опасност! Има два начина да се свърже 2 дискове с един кабел. В едно, вие джъмпърен единия майстор и един като роб. В другите ви джъмпърен както като изберете кабел и ги свързвате с правото конектор. Вашите съществуващи шофиране трябва да бъде капитан, така безопасния е джъмпърен че като капитан, каквато е и сега. Указанията са отпечатани върху устройството, с конфигурации етикетирани MA, SL, CS и се отнасят към групата на закрепване на края. Джъмперите са малки collars че клип и къси два пина. Рестартирайте компютъра и се уверете, че той работи добре. Млъквай надолу. Сега джъмпърен другото устройство като роб и го свържете към друг конектор за IDE кабел. Имате нужда от резервни мощност конектор също. Ако не можете да видите едно, можете да купите doubler за пенса. В poiwer съединители, обикновено са много корав знака на инч Това е първата част направи! Сега можете да напредъка на форматиране и разделяне. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Ако не джъмпърен правилно можете да загубите всичките си данни! http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Как мога да направя, за разделяне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да получите някои софтуер като Partition Magic или Acronis диск директор, или да използвате Linux distro като Gparted и изгори, че на CD, и тогава зареждане на него.
|
| |||
| |||
| Има ли не наръчник начин да partion на шофиране? |
|
| |||
| |||
| Какво искаш да кажеш?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Нали знаеш, с ножица! Има ли някаква конкретна причина, поради които искате да дял, а не използват отделни папки? Все още можете да План шофиране писма до папките.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |