menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Instalace extra pevného disku CD / DVD vypalovačku

Reply

Thread Nástroje
Old 16. Září 2008, 22:13
Člen Skupina

Default Instalace extra pevného disku CD / DVD vypalovačku

Každý, kdo víte o dobrém odkaz na pokyny pro instalaci pevného disku.
Také by Potřebuji přeinstalovat Windows na tom HD stejně? Jeho hlavním cílem bude zachránit data a ne zacpat můj primární jedna. Měli byste také seznam způsobů partioning pevný disk pro ukládání umožňuje říkají: pics, velké docs, rar soubory, atd. tak si každý z nich má své vlastní cíle.

Thanks in advance,

MPenney
Old 17. Září 2008, 00:19
Dárce Skupina

Ahoj mpenney

Buďte ujištěni, že je to snadný provoz bez přeinstalovat, ale musíte trvat několik opatření.

Snadné řešení je usb externí, ale pokud chcete, pak vnitřní nejtěžší část je obvykle manévrování nové jednotky na místo. Některé případy, aby to bylo jednodušší, než ostatní.

Za předpokladu, že tyto disky jsou IDE, základní desky mají obvykle dva IDE (PATA) konektory a uvidíte popruh uvnitř probíhající od stávajícího HDD do jednoho konektoru. CD bude mít další popruh jde do druhé, nebo se mohou neobvykle podíl popruh.

Pokud vidíte jiný konektor na popruh jít do HDD, vaše práce je jednodušší, jinak budete muset koupit IDE kabel s dvojku.

A teď POZOR! Existují dva způsoby, jak spojit 2 disky s jedním kabelem. V jednom si svetr jednu Master a jednu slave. V ostatních vám jumper jak vybrat kabel a připojit je do pravého konektoru. Vaše stávající jednotku, musí být master, tak nejbezpečnější je jumper, že jako velitel, ať je to teď. Pokyny jsou vytištěny na disk, s konfigurací označeny MA, SL, CS a odkazy na skupiny kolíků na konci. Propojky jsou malé obojky, že klip a na krátké dva kolíky.

Restartujte počítač a ujistěte se, že to funguje OK. Vypněte.

Nyní skokan ostatní disk jako slave a připojit ji k ostatním konektor na IDE kabel. Budete potřebovat náhradní napájení taky. Pokud nevidíte jedna, si můžete koupit za zdvojovač pence. V poiwer konektory jsou obvykle velmi tuhý až plug palců

To je první část práce! Nyní můžete pokrok k formátování a rozdělení.

UPOZORNĚNÍ: Nemáte-li jumper správně, můžete přijít o všechny vaše data!

http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive

Old 17. Září 2008, 15:41
Člen Skupina

Jak to mám udělat delení
Old 17. Září 2008, 15:51
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal mpenney View Post
Jak to mám udělat delení
Můžete sehnat software jako oddíl Magic nebo Acronis Disk ředitel, nebo používat linux distro, jako Gparted a spálí, že na CD, a pak to boot.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 18. Září 2008, 12:50
Člen Skupina

Není-manuální způsob partion na disku?
Old 18. Září 2008, 14:51
Moderátor skupiny

Co tím myslíte?

Old 21. Září 2008, 07:14
Dárce Skupina

Víte, s nůžkami!

Existuje nějaký konkrétní důvod, proč chcete, aby oddíl, spíše než používat samostatné složky? Stále můžete mapu písmena do složky.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hlavní OS nezná Po instalaci Vedlejší OS na jiný pevný disk. tmockingbird Operační systémy Windows 5 18. duben 2009 03:13
Instalace Windows na notebook s externí pevný disk JOHN1944 Operační systémy Windows 4 13. února 2009 18:11
Nápověda instalace nového pevného disku Broncofans Obecné Software Chat 2 22. listopad 2008 14:51
Instalace SATA disk eparkes8 Drives & Removable Media 4 8. leden 2008 00:13
Ps3 extra pevného disku 9kelad PC a herní konzole 7 31. prosince 2007 08:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.