![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όποιος γνωρίζει μια καλή σύνδεση για οδηγίες για την εγκατάσταση ενός σκληρού δίσκου. Επίσης, θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα Windows για ότι και το HD; Είναι κύριος στόχος θα είναι να αποθηκεύσετε τα δεδομένα και δεν φράξει μου πρωταρχικό στόχο. Μπορείτε, επίσης, τρόπους για τη λίστα partioning το σκληρό δίσκο για την αποθήκευση Ας πούμε: pics, μεγάλο docs, rar αρχεία, κ.λπ., ώστε το καθένα έχει το δικό τους προορισμό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, MPenney |
|
| |||
| |||
| Γεια mpenney Να είστε βέβαιοι ότι αυτή είναι μια εύκολη λειτουργία που δεν επανεγκατάσταση, αλλά πρέπει να ληφθούν μερικές προφυλάξεις. Η εύκολη λύση είναι μια εξωτερική usb, αλλά αν θέλετε εσωτερική τότε το πιο δύσκολο μέρος είναι συνήθως ελιγμών της νέας μονάδας δίσκου στη θέση του. Ορισμένες περιπτώσεις καθιστούν πιο εύκολη από άλλες. Υποθέτοντας ότι αυτές οι δίσκοι είναι IDE, μητρικές κάρτες συνήθως έχουν δύο IDE (PATA) συνδέσεις, και θα δείτε έναν ιμάντα μέσα από τις υπάρχουσες θα HDD σε μία υποδοχή. Η μονάδα CD θα έχει άλλο ιμάντα θα το άλλο, ή να μοιραστούν ένα ασυνήθιστα ιμαντα. Αν δείτε ένα άλλο υποδοχή για τον ιμάντα να υπεισέλθω σε HDD, η δουλειά σας είναι απλούστερη, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράσετε ένα καλώδιο IDE με δύο σχετικά. Τώρα DANGER! Υπάρχουν δύο τρόποι για να συνδέσετε 2 δίσκους με ένα καλώδιο. Σε μία, σας jumper ένα ως master και ένα ως δούλος. Κατά τα άλλα σας jumper τόσο καλώδιο επιλέξτε και σύνδεσή τους με τη σωστή υποδοχή. Η υπάρχουσα μονάδα δίσκου πρέπει να είναι ο πλοίαρχος, ώστε να είναι ασφαλέστερη jumper ότι πλοιάρχου, ό, τι είναι τώρα. Οδηγίες έχουν τυπωθεί για το δίσκο, με συνθέσεις του επισημαίνονται MA, SL, CS και θα αναφέρεται σε μια ομάδα των ακίδων για το τέλος. Οι γέφυρες βραχυκύκλωσης είναι μικρές κολάρα ότι κλιπ για σύντομο και δύο ακίδες. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί καλά. Τερματίστε τη λειτουργία του. Τώρα jumper οδηγείτε όπως και τα άλλα σκλάβος και το συνδέσετε με την υποδοχή στην άλλη IDE καλώδιο. Θα χρειαστεί μια εφεδρική δύναμη υποδοχή πολύ. Εάν δεν μπορείτε να δείτε ένα, μπορείτε να αγοράσετε ένα Διπλασιαστή για πένες. Η poiwer συνδέσεις είναι συνήθως πολύ σκληρό για σύνδεση in. Αυτό είναι το πρώτο μέρος έγινε! Μπορείτε τώρα πρόοδο προς τη μορφοποίηση και στεγανοποίηση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αν δεν jumper σωστά μπορεί να χάσετε όλα τα δεδομένα σας! http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Πώς γίνεται η διαμέριση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να βρείτε κάποιο λογισμικό όπως το Partition Magic ή Acronis Disk διευθυντή, ή χρησιμοποιήστε ένα linux distro όπως Gparted καίγονται και ότι σε ένα CD και, στη συνέχεια, εκκίνηση του.
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει ο τρόπος για να εγχειρίδιο partion το δίσκο; |
|
| |||
| |||
| Τι εννοείς;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ξέρεις, με το ψαλίδι! Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο θέλετε να διαμέρισμα και όχι χωριστή χρήση τους φακέλους; Μπορείτε όμως να το χάρτη γράμματα μονάδας δίσκου για τους φακέλους.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κύρια OS δεν αναγνωρίζεται μετά την εγκατάσταση Δευτεροβάθμια OS σε διαφορετικό σκληρό δίσκο. | tmockingbird | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 18 Απρ 2009 03:13 |
| Εγκατάσταση των Windows σε ένα Laptop με Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | JOHN1944 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Φεβ 2009 18:11 |
| Βοήθεια για την εγκατάσταση ενός νέου σκληρού δίσκου | Broncofans | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Νοε 2008 14:51 |
| Εγκατάσταση sata σκληρό δίσκο | eparkes8 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 8 Ιαν 2008 00:13 |
| Ps3 επιπλέον σκληρού δίσκου | 9kelad | PC & Console Gaming | 7 | 31 Δεκ. 2007 08:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |