manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Instaliranje dodatnog hard drive CD / DVD burner

Reply

Thread Tools
Old 16. Ruj 2008, 22:13
Member Group

Default Instaliranje dodatnog hard drive CD / DVD burner

Svatko zna za dobar link za upute za instalaciju na tvrdom disku.
Isto tako, bi li morati ponovo instalirati sustav Windows na taj HD kao i? To je glavna svrha će biti za spremanje podataka, a ne na moju primarnu zapušiti jedan. Biste li i list načini partioning tvrdom disku za pohranu dozvoljava reći: Pics, veliki docs, rar datoteke, itd. tako da svako ima svoje odredište.

Thanks in advance,

MPenney
Old 17. Ruj 2008, 00:19
Donatorska Grupa

Hi mpenney

Budite sigurni da je ovo lagan rad bez reinstalirati, ali se moraju poduzeti nekoliko mjera opreza.

Laka je rješenje vanjski usb, ali ako želite interne tada najteži dio je obično manevar novi pogon na mjesto. Nekim slučajevima, čini ovaj lakše nego drugima.

Pretpostavljajući ove su IDE diskovi, Matične ploče obično imaju dva IDE (PATA) konektori i vidjet ćete unutrašnjost remen ide od postojeće HDD na jedan konektor. CD će imati još jedan remen ide na drugu, ili oni svibanj neobično dijeliti remen.

Ako vidite drugi konektor na remen ide na HDD, vaš posao je jednostavnija, inače morate kupiti IDE kabla s dva dana.

Sada Opasnost! Postoje dva načina za spajanje 2 diskovi na jedan kabel. Na jednom ćete jumper kao majstor i kao rob. U drugom ste jumper kako odabrati kabel i spojite ih na pravo konektor. Vaš postojeći pogon mora biti majstor, pa je najsigurnije jumper da kao gospodara, bilo što je i sada. Uputstvo se tiskaju na disku, s etiketom MA konfiguracije, SL, CS te se odnosi na grupu igle na kraju. The jumpers ovratnike koji su mali i kratki isječak na dvije igle.

Ponovo pokrenite računalo i provjerite da li to radi OK. Isključiti.

Sada jumper ostalih pogona kao rob i spojite ga na drugi konektor na IDE kabel. Trebat će vam rezervni power konektor previše. Ako ne možete vidjeti jedan, možete kupiti za udvostručivač denara. The poiwer konektori su obično vrlo krut u plug in

To je prvi dio učinio! Sada možete napredak particioniranje i formatiranje.

UPOZORENJE: Ako ne jumper li ispravno svibanj izgubiti sve svoje podatke!

http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive

Old 17. Ruj 2008, 15:41
Member Group

Kako mogu napraviti particioniranje
Old 17. Ruj 2008, 15:51
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mpenney View Post
Kako mogu napraviti particioniranje
Možete dobiti neki software poput Partition Magic ili Acronis Disk Director, ili koristite linux distro poput Gparted i da se spali na CD, a zatim boot ga.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 18. Ruj 2008, 12:50
Member Group

Zar nema priručnik način da partion pogon?
Old 18. Ruj 2008, 14:51
Moderator / ica grupe

Kako to misliš?

Old 21. Ruj 2008, 07:14
Donatorska Grupa

Znate, s škare!

Postoji li određeni razlog zašto želite particionirati nego koristiti zasebne mape? I dalje možete karta voziti slova u mape.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Glavna OS Nije priznata nakon instaliranja OS srednjem na drugom disku. tmockingbird Windows Operating Systems 5 18. travanj 2009 03:13
Instaliranje sustava Windows na laptop sa External Hard Drive JOHN1944 Windows Operating Systems 4 13. veljača 2009 18:11
Pomoć instalirate novi tvrdi disk Broncofans Općenito Software Chat 2 22. studeni 2008 14:51
Instaliranje SATA hard disk eparkes8 Drives & Izmjenjivi mediji 4 8. siječanj 2008 00:13
PS3 dodatni tvrdi disk 9kelad PC & konzole Igre 7 31. prosinac 2007 08:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.