![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svatko zna za dobar link za upute za instalaciju na tvrdom disku. Isto tako, bi li morati ponovo instalirati sustav Windows na taj HD kao i? To je glavna svrha će biti za spremanje podataka, a ne na moju primarnu zapušiti jedan. Biste li i list načini partioning tvrdom disku za pohranu dozvoljava reći: Pics, veliki docs, rar datoteke, itd. tako da svako ima svoje odredište. Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Hi mpenney Budite sigurni da je ovo lagan rad bez reinstalirati, ali se moraju poduzeti nekoliko mjera opreza. Laka je rješenje vanjski usb, ali ako želite interne tada najteži dio je obično manevar novi pogon na mjesto. Nekim slučajevima, čini ovaj lakše nego drugima. Pretpostavljajući ove su IDE diskovi, Matične ploče obično imaju dva IDE (PATA) konektori i vidjet ćete unutrašnjost remen ide od postojeće HDD na jedan konektor. CD će imati još jedan remen ide na drugu, ili oni svibanj neobično dijeliti remen. Ako vidite drugi konektor na remen ide na HDD, vaš posao je jednostavnija, inače morate kupiti IDE kabla s dva dana. Sada Opasnost! Postoje dva načina za spajanje 2 diskovi na jedan kabel. Na jednom ćete jumper kao majstor i kao rob. U drugom ste jumper kako odabrati kabel i spojite ih na pravo konektor. Vaš postojeći pogon mora biti majstor, pa je najsigurnije jumper da kao gospodara, bilo što je i sada. Uputstvo se tiskaju na disku, s etiketom MA konfiguracije, SL, CS te se odnosi na grupu igle na kraju. The jumpers ovratnike koji su mali i kratki isječak na dvije igle. Ponovo pokrenite računalo i provjerite da li to radi OK. Isključiti. Sada jumper ostalih pogona kao rob i spojite ga na drugi konektor na IDE kabel. Trebat će vam rezervni power konektor previše. Ako ne možete vidjeti jedan, možete kupiti za udvostručivač denara. The poiwer konektori su obično vrlo krut u plug in To je prvi dio učinio! Sada možete napredak particioniranje i formatiranje. UPOZORENJE: Ako ne jumper li ispravno svibanj izgubiti sve svoje podatke! http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Kako mogu napraviti particioniranje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete dobiti neki software poput Partition Magic ili Acronis Disk Director, ili koristite linux distro poput Gparted i da se spali na CD, a zatim boot ga.
|
| |||
| |||
| Zar nema priručnik način da partion pogon? |
|
| |||
| |||
| Kako to misliš?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Znate, s škare! Postoji li određeni razlog zašto želite particionirati nego koristiti zasebne mape? I dalje možete karta voziti slova u mape.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Glavna OS Nije priznata nakon instaliranja OS srednjem na drugom disku. | tmockingbird | Windows Operating Systems | 5 | 18. travanj 2009 03:13 |
| Instaliranje sustava Windows na laptop sa External Hard Drive | JOHN1944 | Windows Operating Systems | 4 | 13. veljača 2009 18:11 |
| Pomoć instalirate novi tvrdi disk | Broncofans | Općenito Software Chat | 2 | 22. studeni 2008 14:51 |
| Instaliranje SATA hard disk | eparkes8 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 8. siječanj 2008 00:13 |
| PS3 dodatni tvrdi disk | 9kelad | PC & konzole Igre | 7 | 31. prosinac 2007 08:06 |
| Thread Tools | |
| |