![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Bárki, aki tudja, a jó kapcsolat az utasításokkal a merevlemezen. Emellett szükség lenne, hogy újra a Windows, hogy a HD is? Ennek fő célja az lesz, hogy mentse az adatokat, és nem eldugulhatnak én elsődlegesnek. Szeretne Ön is listázza módon partioning merevlemez tárolja segítségével mondani: pics, nagy docs, rar-fájlok, stb így mindegyikük saját úticél. Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Szia mpenney Biztos lehet benne, hogy ez egy egyszerű művelet nélkül újratelepíteni, de azt meg kell tennie néhány óvintézkedést. Az egyszerű megoldás egy usb külső, de ha akarja, akkor a belső legnehezebb része általában manőverezésére az új meghajtót a helyére. Néhány esetben, hogy ez könnyebb, mint mások. Feltéve, hogy ezek a lemezek IDE, alaplapok általában két IDE (PATA) csatlakozók, és látni fogja a szíjat belül folyik a jelenlegi HDD az egyik csatlakozó. A CD-meghajtó lesz egy pánt fogja a másikat, vagy azok szokatlanul részesedését a hevedert. Ha egy másik csatlakozóját a szíj megy a HDD, akkor a feladat egyszerűbb, egyébként meg kell vásárolni egy IDE kábel kettő. Most VESZÉLY! Kétféle módon lehet csatlakozni 2 meghajtó egy kábelt. Az egyik, akkor jumper egy parancsnoki és egy slave. A többi meg kötényruha mind kábel kiválasztásához és csatlakoztatni, hogy a jobb csatlakozó. A létező meghajtó kell a mester, így a legbiztonságosabb a jumper, hogy a mester, amit most. Utasítás van a meghajtón, a konfigurációk címkéztek MA, SL, CS, és utalva a csoport csap a végén. A jumperekkel kis gallérok, hogy a klip, és rövid két csap. Indítsa újra a számítógépet, és győződjön meg róla, hogy működik az OK gombra. Állítsa le. Most a másik jumper slave meghajtót és csatlakoztassa a többi csatlakozó az IDE kábelt. Szüksége lesz egy tartalék erő csatlakozó is. Ha nem látja az egyik, akkor vegyél egy DOUBLER a penny. A csatlakozók poiwer általában nagyon kemény a plug in Ez az első rész volt! Most már előrelépés, hogy a formázás és particionálás. Figyelem: Ha nem ugró helyesen akkor elveszti az összes adat! http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| How do I do a particionáló |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudod, mint egy kis szoftver Partition Magic vagy Acronis Disk Director, vagy használja a Linux distro, mint Gparted és égnek, hogy egy CD-t, majd boot róla.
|
| |||
| |||
| Nincs manuális módon partion a meghajtó? |
|
| |||
| |||
| Mit jelent?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tudod, ollóval! Van valami különleges oka annak, hogy a kívánt partíciót, mint külön mappát? Továbbra is térkép meghajtóbetűjeleket a mappákat.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fő OS nem ismeri másodlagos operációs rendszer telepítése után egy másik merevlemezre. | tmockingbird | A Windows operációs rendszerek | 5 | 18. április 2009 03:13 |
| A Windows telepítése egy laptop-val External Hard Drive | JOHN1944 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. február 2009 18:11 |
| Segítség telepítése egy új merevlemezt | Broncofans | General Chat szoftver | 2 | 22. november 2008 14:51 |
| Egy SATA merevlemezt | eparkes8 | Drives & Removable Media | 4 | 8. január 2008 00:13 |
| Ps3 külső merevlemezként | 9kelad | PC és konzol játékok | 7 | 31. december 2007 08:06 |
| Téma eszközök | |
| |